Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Grusomme mig 2

1 timer 35 minutter
7.4
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Handling:
*DANSK TALE* Den altid foretagsomme Gru har lagt sit liv som forbryder bag sig for at opfostre Margo, Edith og Agnes, og det giver Gru, Dr. Nefario og de gule minions en masse fritid. Men lige da Gru er ved at vende sig til sit nye liv i forstaden, kommer en superhemmelig organisation, som bekæmper ondskab over hele verden, forbi og beder om hjælp. Det er nu op til Gru og hans nye makker Lucy Wilde at finde ud af, hvem der står bag en spektakulær forbrydelse og fange ham. Verdens tidligere største skurk må trods alt kunne fange den, som forsøger at overtage hans plads.

Grusomme Mig 2 - en film, hele familien kan grine med på

Gru har i Grusomme Mig 2 forladt livstilen som skurk til fordel for de tre piger, Margo, Agnes og Edith, som han har adopteret, og lever nu et fredfuldt liv som familiefar. Det varer dog ikke længe, før freden bliver brudt, da agenten, Lucy Wilde, kidnapper Gru og fører ham til Anti-Skurke Forbundet, en verdensomfattende organisation, hvis eneste formnål er at sætte en stopper for al skurkagtig aktivitet. Banditten Eduardo bliver det nu Grus opgave at få standset. Verdens tidligere største skurk må trods alt kunne fange den, som forsøger at overtage hans plads. Gru skal igen redde verden, men han gør det ikke alene. Hans assistent, Dr. Nefario, hans tre døtre, og selvfølgelig hans hær af små gule hjælpere, er uundværlige for Gru. Det er Søren Sætter-Larsen, der lægger stemme til Gru i den danske version, ligesom han gjorde det i 'Grusomme Mig'. De små gule væsener, der optræder som Grus tjenere, fik i 2015 deres egen spin-off film, kaldet 'Minions'. Du kan enten leje eller købe både nye og gamle film her hos Blockbuster. Betal kun for det, du vil have. Du behøver intet abonnement her hos os. Lettere bliver det ikke for dig som forbruger og filmelsker. Lad popcornene poppe, og sæt dig godt til rette. Vi har et hav af film, der bare venter på at blive set.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at skuespillerne blev filmet under indtalingerne til rollerne? Deres kropssprog og ansigtsudtryk blev brugt under animeringen: Steve Carells kone kunne genkende en del af hans gestik i Gru, den rolle han lagde stemme til. Da Grus Minions tramper frugt, udøver den længst til venstre førstehjælp på en anden.

Goofs

Da Lucy brugte en strømpistol mod Gru, taber han sin freeze ray, men da man ser hende samle ham op, er den væk. Da Lucy er i bageriet og smadrer kagerne, får hun ikke noget på hænderne. Det gør hun heller ikke, da hun smadrer dem ud over Grus ansigt.

Citat

Da det hemmelige laboratorium bliver stjålet fra Nordpolen, ser man optagelserne inde fra Anti-Skurke hovedkvarteret. På skærmen kan man blandt andet se længde- og breddegrad-koordinater. Koordinaterne passer dog ikke med at være på Nordpolen, men istedet et sted i Sydsudan.

Grusomme Mig 2 - en film, hele familien kan grine med på

Gru har forladt livstilen som skurk til fordel for de tre piger, Margo, Agnes og Edith, som han har adopteret, og lever nu et fredfuldt liv som familiefar. Freden er dog hurtig ovre, da banditten Eduardo bliver Grus opgave at få standset. Igen må han redde verden med hjælp fra sine minions. Lej grusomme Mig 2 hos Blockbuster. Vi har et af de allerstørste udvalg af film, du kan finde på markedet, så hvis du ligesom os elsker film, er du kommet til det helt rette sted. Se nærmere på blockbuster.dk, og lej eller køb Grusomme Mig 2.

Gru har i Grusomme Mig 2 forladt livstilen som skurk pga. de tre piger, Margo, Agnes og Edith, han har adopteret, og lever nu et liv som familiefar. Freden er dog hurtig ovre da Gru skal standse banditten Eduardo.

Læs mere om Grusomme mig 2
 • Udgivelsesår: 2013
 • Spilletid: 1 timer 35 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.4

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer