Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Grusomme mig

1 timer 35 minutter
7.7
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Handling:
*DANSK TALE* Midt i det lykkelige forstadskvarter med dets hvide stakitter og blomstrende rosenbuske, står der et mærkeligt dystert hus omgivet af en gold, udtørret plæne. I denne dunkle hule planlægger Gru sit store kup. Sammen med sine lydige håndlangere forbereder han en aktion, der vil slå verden, og ikke mindst hans aldeles uvidende naboer i sovebyen, med rædsel og overraskelse. Hans plan er at stjæle månen. Intet er for nedrigt til Gru. Han rydder alt og alle til side, der kommer i vejen for ham, bevæbnet, som han er, med et udvalg af krympestråler, frysestråler og tungt armerede køretøjer og luftfartøjer. Alt tyder på, at Jorden har set sin sidste måneopgang, da Gru endelig støder på en modstander, der får hans planer til at smuldre. Eller rettere tre. Stillet over for tre små forældreløse pigers kollektive vilje, begynder selv Grus onde planer at svaje og falde, for i ham ser de noget, som ingen før har set, en potentiel far.

Grusomme Mig: Superskurken med en familie

Grusomme mig er hurtigt blevet en klassiker hos børnefamilierne, med en 2'er der udkom kort efter og en film dedikeret til de særprægede Minions, der hurtigt blev ikoniske for filmen. I filmen møder vi superskurken Gru, som desværre gennemgår lidt af en dårlig periode som skurk – det lykkes ham ikke at stjæle så mange bemærkelsesværdige ting. Når han hører, at det er lykkes en anden skurk at stjæle en ægyptisk pyramide, kommer der andre boller på suppen – Gru afslører over for sine Minions og hans hjælper Dr. Nefario, at han planlægger at stjæle selveste månen! Det er et ambitiøst projekt, og Gru må derfor en tur i skurkenes bank for at låne penge. Her møder han knægten Vector, der viser sig at blive hans ærkerival, og de to må konkurrere om at stjæle månen. Dette sker, alt imens tre piger: Margo, Edith og Agnes går rundt og sælger småkager for det børnehjem, de bor på – deres største ønske er at finde en familie, der vil tage sig af dem. Gru vil ikke have nogen småkager, men han ser potentialet i at bruge de tre piger og deres småkager til at få ram på Vector. Han vælger derfor at adoptere de tre piger og finder snart ud af, hvor svært det kan være både at være far til tre små piger, samtidig med at man skal være en ond skurk.

Vidste du at?

Trivia

Instruktørerne på filmen lavede faktisk et sprog til de små Minions gennem processen af at skabe filmen. De kaldte sproget for ”minion-ese”, og hvert ord, de siger i filmen, kan faktisk oversættes til et rigtigt ord i virkeligheden – det er derfor ikke ren volapyk!

Goofs

Da Gru læser historien om De Tre Små Killinger, har han fingrene inde i de små killinge-dukker, alt imens han vender siderne i bogen. Dette ville ikke være muligt i virkeligheden med den måde, som hullerne er sat i siderne.

Citat

”It's like my heart is a tooth, and it's got a cavity that can only be filled with children.” – Gru. “Just one more! I accidentally closed my eyes.” – Agnes. ” This is literature? A two year old could have written this!” – Gru.

Grusomme Mig: En god familieoplevelse

Dette er den perfekte film til en hyggelig fredag aften foran fjernsynet med familien. Filmen er propfyldt med gode grin for både børn og voksne. Køb Grusomme Mig hos Blockbuster, til når børnene vil se og gense filmen, eller lej Grusomme Mig hos Blockbuster, når du står og mangler en god hyggefilm. Hos Blockbuster skal du ikke betale nogen månedlige abonnementer, men i stedet blot betale for, hvad du ser. Her finder du et bredt udvalg af film til lave priser!

Det er ikke hver dag, man hører om en ond superskurk med et familieliv, men det er præcis det, Gru har i Grusomme Mig. Men hvad sker der, når han skal vælge mellem århundredets kup eller sin familie?

Læs mere om Grusomme mig
  • Udgivelsesår: 2010
  • Spilletid: 1 timer 35 minutter
Fra: Køb 29,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 7.7

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer