Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Grimsby

1 timer 20 minutter
6.2
Køb 59,-

* Skal udfyldes

Køb 59,-
Trailer:
Handling:
MI6-agenten Sebastian Butcher er den bedste til det, han gør. Carl 'Nobby' Butcher er hans diametrale modsætning. En ikke alt for kløgtig fodboldfan fra den lille, fattige nordengelske fiskerby Grimsby. De to brødre blev som små adopteret af vidt forskellige familier, og Nobby har brugt 28 år på at søge efter Sebastian. Da det går op for den nysgerrige hooligan, hvor hans bror befinder sig, begiver Nobby sig ud på en rejse for at blive genforenet, men inden længe er han selv en del af MI6 og havner i en situation, der kan bringe verdensfreden i fare.
Trailer:
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 20 minutter
 • Censur:
  Køb 59,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.2

  Brugernes anmeldelser

  21/09/2016 : Thomas Westermann
  WTF
  Der er episke scene i denne film som gør jeg husker den for evigt! Scener hvor man sidder rystet tilbage og tænker WTF! og jeg elsker det.. Desværre samles disse enkelte scener ikke i en god film. Filmen i sig selv er ikke særlig god men SKAL ses for de 4-5 scener, scener hvor man bare bliver sendt til tælling af grin.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer