Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Grimm

Sæson 6
13 afsnit
Ned til: Køb 279,-

Pris som konfigureret: 279 ,-

Pris som konfigureret: 279 ,-

Handling:
Sjette og sidste sæson af eventyrserien om Nick Burkhardt, der arbejder som kriminalbetjent i Oregon og bærer rundt på en mystisk hemmelighed. Han er efterkommer af en gruppe jægere ved navn Grimm, som forsøger at stoppe udbredelsen af overnaturlige væsner. Det er de væsner, vi kender fra de klassiske Grimms eventyr - de lever blandt os, men kun folk som Nick kan se dem.Efter massakren på Nicks loft, står kaptajn Renard krampagtigt fast på at fjerne ham én gang for alle.
Ned til: Køb 279,-

Pris som konfigureret: 279 ,-

1: Fugitive

Med presset fra Black Claw, hævder Renard, at Nick dræbte Conrad og giver sine officerer en shoot-to-kill-ordre på Grimm. Monroe og Rosalee overvejer deres barns fremtid.

2: Trust Me Knot

Nick formår at flygte fra politiet, men er nødt til at indgå en aftale med Renard. I mellemtiden forsøger de andre at dechifere kluden, mens Monroe babyer Diana.

3: Oh Captain, My Captain

I et desperat træk for at underminere Renard får Nick Eve til at fremsige en forbandelse for at omdanne ham til kaptajnen. I mellemtiden afslører Diana yderligere kræfter, og Renard får en ny allieret, som han ikke har råd til at miste igen.

4: El Cuegle

Tilbage på arbejde undersøger Nick, Hank og Wu en babys forsvinden i lyset af en gammel Wesen-legende om El Cuegle, som stjæler og spiser babyer. I mellemtiden tager Adalind Diana hen for at blive hos Renard, mens Eva undersøger stokken.

5: The Seven Year Itch

En cicada-lignende Wesen kommer frem fra sin syvårige dvale med en umættelig sult ... og et behov for at finde et offer, der kan holde det i live gennem dets næste dvale. I mellemtiden finder Adalind Eve i tunnelerne, og Monroe og Rosalee bekræfter Dianas forudsigelser om Rosalees graviditet.

6: Breakfast in Bed

Efter en hotelgæst dræber en mand på åben gade, undersøger Nick og Hank sagen og opdager en række bizarre mord og selvmord på samme hotel. I mellemtiden forsøger Eve og Rosalee at udarbejde symbolernes betydning, og Renard får en advarsel om en besøgende.

7: Blind Love

Adalind efterlader Diana hos Renard, mens hun og de andre tager på hotel for at fejre Monroes fødselsdag. Mens Diana har en legeaftale med en ny ven, bliver Nick og de andre fanget i et indviklet hævntogt.

8: The Son Also Rises

Da en videnskabsmand dræbes i sit laboratorium, undersøger Hank og Wu sagen og opdager, at en mærkelig hændelse forbinder den døde kvinde med tre af sine kolleger. I mellemtiden angriber det sorthovede væsen Eva.

9: Tree People

Nick og de andre undersøger en række forsvindinger i skoven, som alle hænger sammen med forbrydelser mod naturen. I mellemtiden fortæller Diana gruppen, hvor skabningen, der angreb Eva, kom fra, og Renard får foruroligende nyheder fra sin kontakt i Rusland.

10: Blood Magic

Nick og Hank undersøger to tilsyneladende ikke-relaterede forbrydelser, en mystisk morder, som dræber folk på åben gade og en hospitalsansat, der hævder, at en ældre patient blev til et monster og angreb ham kort tid før hun selv blev ført død til hospitalet.

11: Where the Wild Things Were

Nick bruger staven til at passere gennem spejlet, men opdager, at han og Eva er fanget på den anden side. I mellemtiden bringer de andre Renard ind, og Dasha advarer dem om, at de står over for opfyldelsen af en oldgammel profeti.

12: Zerstörer Shrugged

Da Diana åbner portalen for at bringe Nick og Eva tilbage, kommer Zerstörer også til den virkelige verden, ganske som han planlagde. Holdet finder ud af stavens betydning, mens Zerstörer angriber kvarteret.

13: The End

Nick går i kamp med Zerstörer, og djævelen giver ham et utænkeligt valg, overlever staven eller lad sine venner dø. Nick modtager hjælp fra to uventede allierede.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Brugernes anmeldelser

26/11/2017 : Mathias Hejberg Jensen
Bedste serie ever
Den for 5 ud af 5 stjerner fordi den er topklasse og kan ikke blive bedre. Håber de laver nye sæsoner der omhandler Kelly Burckhardt.

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer