Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Green Room

1 timer 32 minutter
7.0
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
De uheldige punkrockere fra The Ain't Rights aftaler en sidste øjebliks-koncert på en bar i Oregons store skove. Koncerten tager snart en uhyggelig drejning, da bandet falder over et makabert mord og pludselig selv er mål for en brutal barejer og hans kompagnoner, der er fast besluttet på at udrydde alle vidner. Håbløst i undertal og uden våben barrikaderer musikerne sig bag scenen for at vinde tid og prøve at flygte.
Trailer:

Green Room handler om et ungt rockband, som kommer ud til et lorte job. Det er i en nynazist bule, og pludselig er de vidne til et brutalt mord. Kommer de sikkert væk fra backstage?

Green Room - et ungt rockband i nød

Green Room er en blanding mellem genrene krimi og thriller, og er skrevet og instrueret af Jeremy Saulnier. På rollelisten finder du kompetente skuespillere som Anton Yelchin, Joe Cole, Alia Shawkat, Callum Turner og mange mange flere, som alle er med til at gøre denne film så god, som den er blevet til. Filmen handler om et ungt rockband, som kalder sig selv The Ain't Rights, som bliver nødt til at sige ja til et virkelig lorte job i en meget skummel bule, langt ude på bøhlandet. For det unge band er dette et job, som hurtigt skal overståes, så de kan få deres penge og så ellers bare komme videre i livet. Især efter, at de finder ud af, at de er havnet et sted, hvor der er mange nynazister, vil de endnu mere have det her job overstået. De begynder også de hele med at give hele publikum en lang finger i form af den første sang, som er Dead Kenndys "Nazi Punk Puck Off". Det varer ikke længe, før bandet bliver vidne til et meget brutalt mord, og for ikke at lide samme skæbne, må de gemme sig i deres backstage rum. Uden for deres dør står der en stor flok af meget arrige nynazister og banker hårdt på deres dør. Kommer de levende fra denne koncert?

Vidste du at?

Trivia

Vidste du at, den scene, hvor der trækkes et organ ud fra et krop, mens der sidder en kniv i hovedet, har sin inspiration fra en dokumentarfilm omkring et fængsel. Instruktør Jeremy Saulnier blev så forstyrret af denne scene, at han måtte bruge den i sin egen film.

Goofs

Da Pat fyrer sit sidste skud af - det sidste ud af tre skud - er hans pistol stadig i den spændte position. Hvis den virkelig var løbet tør for skud, så ville den automatisk have gået i eject - mode i virkeligheden.

Citat

Pat: I know what it is. Amber: What is it? Pat: My "desert-island band". Amber: Tell somebody who gives a shit. - Reece: You can't keep us here, you gotta let us go. Gabe: We're not keeping you here, you're just staying.

Køb eller lej Green Room

Køb Green Room, hvis det er en film, som du vil se om og om igen. Ellers så lej Green Room, hvis du blot har behov for at se filmen en enkelt gang. Her på blockbuster.dk betaler du kun for det, som du rent faktisk ser, og betaler ikke eller er bundet op via et abonnement. Her finder du et hav af film, hvor du både finder gamle og nye som, som du kan købe eller leje.

Læs mere om Green Room
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 1 timer 32 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  The Witch
  Køb 119,- Lej 19,-
  Horror Horror
  Horror
  Køb 99,- Lej 39,-
  It It
  It
  Køb 149,- Lej 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer