Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Gravity

1 timer 28 minutter
7.8
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Handling:
Dr. Ryan Stone er en dygtig ingeniør på hendes første rummission. Med i rumskibet er veteran-astronauten Matt Kowalsky, som har kommandoen over sin sidste flyvning, inden han pensioneres. Men på en tilsyneladende rutinemæssig rumvandring rammer katastrofen. Rumfærgen bliver ødelagt og Stone og Kowalsky befinder sig pludselig helt alene, ikke tøjret til andet end hinanden og kastes ud i mørket. Den øredøvende tavshed fortæller dem, at de har mistet enhver forbindelse til Jorden og enhver chance for redning.

Gravity - en medrivende science fiction-thriller

Den strålende medicin-ingeniør Dr. Ryan Stone, er på sin første rummission sammen med den erfarne astronaut Matt Kowalski, der er på sin sidste mission inden sin pensionering. Hvad, der burde have været en fredelig rumvandring, ender katastrofalt med at rasere rumfærgen og efterlader Stone og Kowalski helt alene, drivende ud i mørket. De mister radioforbindelsen til Jorden og indser, at de kun er fastgjort til hinanden, og at der for hvert åndedrag forsvinder mere af den højt værdsatte ilt. I håbet om at vende vende til Jorden indser de, at deres eneste mulighed for overlevelse er at bevæge sig mod andre rumstationer. De oscar-vindende skuespillere, Sandra Bullock og George Clooney, har rollerne som de fortabte astronauter, der må bruge al deres erfaring og viden for at have nogen chance for at vende tilbage til Jorden. Den stjernespækkede rolleliste leverer en pragtfuld indsats, og især Sandra Bullock, der før optagelserne trænede et halvt år for at komme i fysisk form til rollen som Dr. Stone. Du kan enten leje eller købe Gravity her hos Blockbuster på http://blockbuster.dk/om. Betal kun for det, du vil have. Du behøver intet abonnement her hos os. Lettere bliver det ikke for dig som forbruger og filmelsker. Lad popcornene poppe, og sæt dig godt til rette. Vi har et hav af film, der bare venter på at blive set.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Aningaaq, manden Dr. Stone snakker med over radioen, er hovedpersonen i kortfilmen 'Aningaaq' (2013), instrueret af Jonás Cuarón? Aningaaq er en inuit fisker, og i kortfilmen camperer han på en frossen fjord med en hundeslæde og sin lille datter.

Goofs

Efter ødelæggelsen af mange kommunikationsatellitter fortæller Kowalski, at halvdelen af Nordamerika lige havde mistet forbindelsen til deres Facebook. Internettet bruger ikke satellitter, men istedet højhastighedfastnet og sendemaster, så enten var det ironisk ment, eller også var Kowalski blevet misinformeret. Under alle omstændigheder er udtalelsen falsk.

Citat

Kowalski: "So what do you like about being up here?", Dr. Stone: "The silence". Kowalski fortæller om hvordan man bruger et rumfartsmodul til at tilbagevende til Jorden: "You just point the damned thing at Earth. It is not rocket science".

Gravity - en medrivende science fiction-thriller

Den strålende medicin-ingeniør, Dr. Ryan Stone, er på sin første rummission sammen med den erfarne astronaut Matt Kowalski. Hvad der burde have været en fredelig rumvandring, ender katastrofalt med at rasere rumfærgen og efterlader Stone og Kowalski helt alene, drivende ud i mørket. Lej Gravity hos Blockbuster, der har et af de allerstørste udvalg af film, du kan finde på markedet, så hvis du ligesom os elsker film, er du kommet til det helt rette sted. Se nærmere på blockbuster.dk, og kom hurtigt i gang med at se både nye og gamle film. Lej eller køb Gravity hos Blockbuster.

Lej eller køb den medrivende Gravity hos blockbuster.dk, og nyd en nervepirrende film, der i den grad holder spændingniveauet på et højt niveau og formår at fange seerens interesse gennem hele filmen.

Læs mere om Gravity
 • Udgivelsesår: 2013
 • Spilletid: 1 timer 28 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer