Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Gotham

Sæson 3
22 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Problemerne bliver værre end nogensinde, da der introduceres Super-skurke, som er endnu mere ambitiøse og depraverede, mens et skift i alliancer opfordrer til kamp om magten i Gotham. Sæson tre af Gotham trækker forhænget tilbage for et indblik i den berygtede kriminelle organisation kendt som Court of the Owls. Nu, hvor der er løsslupne fanger fra Indian Hill på fri fod, må Jim Gordon tage sagerne i egen hånd som dusørjæger i Gotham. Han gør det til sin mission at finde Hugo Strange og Fish Mooney. I mellemtiden forbliver GCPDs Bullock og Barnes i spidsen for kampen mod kriminalitet i den skurke hærgede by.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Mad City: Better to Reign in Hell...

I premieren på 3. sæson arbejder Gordon på at finde information om de undvegne fanger fra Indian Hill og hvorfor deres særlige evner lader til at dræbe dem. Imidlertid strejfer Bruces dobbeltgænger rundt på gaden, og Barbara og Tabitha åbner en ny natklub ved navn The Sirens.

2: Mad City: Burn the Witch

Fish Mooney forsøger selv at finde Hugo Strange, og tvinger Gordon til modstræbende at danne par med journalisten Valerie Vale for at finde ham. Penguins popularitet stiger efter hans kritik af Gotham City-politiets arbejde, og Bruces efterforskning af Court of Owls kompromitteres. Ivy Pepper genintroduceres til Gotham City.

3: Mad City: Look Into My Eyes

Hypnotisøren Jervis Tetch, alias Mad Hatter ankommer i Gotham for at lede efter sin søster Alice og ansætter Gordon til at hjælpe med at finde hende. Penguin beslutter imidlertid at stille op som borgmesterkandidat, og Bruces dobbeltgænger begynder at kanalisere ham hvilket skaber forvirring i byen.

4: Mad City: New Day Rising

Penguins magt tiltager med hans snarlige nominering som borgmester af Gotham. Gordon indleverer Alice til Gotham Citys politi for at få dusøren. Bruce og Alfred forsøger imens ihærdigt at finde Bruces dobbeltgænger efter de opdager at han har påtaget sig Bruces identitet.

5: Mad City: Anything for You

Kriminaliteten i Gotham er værre end nogensinde, og Penguin kæmper for at holde sit løfte til byen. Butch vælger en mørk vej med det berygtede Red Hood Gang, og Bruce begynder at undersøge hvor Ivy befinder sig.

6: Mad City: Follow the White Rabbit

Mad Hatter retter blikket mod sine næste ofre hvilket tvinger Gordon til at træffe nogle svære beslutninger. I mellemtiden udvikler forholdet mellem Penguin og Nygma sig, og et kendt ansigt dukker igen op i Nygmas liv.

7: Mad City: Red Queen

Efter at komme i kontakt med et stof, takket være Mad Hatter, tager Jim Gordon et psykedelisk trip og må konfrontere sin fortid, nutid og fremtid. Penguin kæmper imidlertid med at acceptere Nygmas nye forhold.

8: Mad City: Blood Rush

Som reaktion på en nylig begivenhed begynder Barnes at blive gal. Nygma er imidlertid på dybt vand i sit forhold til Isabella, og Carmine Falcone holder en forlovelsesfest for Lee og Mario.

9: Mad City: The Executioner

Gordon og Bullock bliver mistænksomme over for Barnes og gennemgår beviserne på mordet under Lee og Marios forlovelsesfest. Nygma går til Penguin da han ikke har hørt fra Isabella. Ivy afslører imidlertid sin identitet over for Selina og Bruce, men volder dem hurtigt vanskeligheder.

10: Mad City: Time Bomb

På aftenen for deres prøvemiddag afsløres en trussel mod Mario og Lee, og Carmine Falcone beder Gordon om hjælp. Nygma søger hævn, og Bruce får flere oplysninger om The Court of Owls.

11: Mad City: Beware the Green-Eyed Monster

Virussen begynder at sprede sig i Gotham og laboratoriet som arbejder på en kur, kompromitteres. Mario og Gordon konfronteres inden brylluppet mens Selina møder en uventet person og Barbara kommer til Nygma med information om Isabella.

12: Mad City: Ghosts

Falcone bestiller et mord på Gordon efter han finder ud af at det var ham der skød Mario. Gordon og Bullock opdager en tilhænger af Jerome, som har planer om at bringe ham tilbage til livet. Penguin mister mere og mere af herredømmet inden hans største tv-interview i hans tid som borgmester. Bruce og Selina tager sig af hendes mors tilbagevenden til Gotham.

13: Mad City: Smile Like You Mean It

Dwight, som er på flugt fra Gordon og Bullock, forsøger at genoplive Jerome og aktiverer hans følgesvende rundt omkring i Gotham City. I mellemtiden afsløres Selinas mors hensigter, og magtspillet mellem Penguin og Nygma eskalerer mens Barbaras planer realiseres.

14: Mad City: The Gentle Art of Making Enemies

Med Jerome på fri fod er Bruce og Alfreds sikkerhed truet. Gordons onkel Frank aflægger ham imidlertid et besøg, og Nygma og Penguin tvinges til at konfrontere deres problemer ansigt til ansigt med mulige dødelige følger i vintersæsonens sidste afsnit.

15: Heroes Rise: How the Riddler Got His Name

Overbevist om at han ikke behøver Penguin for at opnå succes, begynder Nygma at introducere sig selv for Gotham som The Riddler i forårets sæsonpremiere. Mens Bullock og Lucius Fox bliver manipuleret af Nygma, får Gordon nogle bekymrende nyheder om sin fars død, og Court of Owls afslører sit næste træk.

16: Heroes Rise: These Delicate and Dark Obsessions

Court of Owls udtænker en ny plan for Gothams fremtid, mens Gordon afdækker information om sin fars og onkels fortid som forbinder ham med organisationen. Bruce vågner imidlertid i templet og hører om Shamans ønske for ham.

17: Heroes Rise: The Primal Riddle

Nogle af Gothams mest sindsforstyrrede skurke, herunder Mr. Freeze og Firefly, slår sig sammen mens Riddler fortsætter sin erobring af byen. Gordon er imidlertid på jagt efter svar, og alle veje fører ham tilbage til Court of Owls. Da Alfred begynder at bemærke en ændring i Bruce, betror Bruce 2 sig til Selina.

18: Heroes Rise: Light the Wick

Gordon opdager det våben som The Court of Owls vil bruge til at destruere Gotham, og hans søgen efter det bliver farlig. Kathryn og Temple Shaman afslører deres næste træk over for Bruce, og Ivy kommer Selina til hjælp.

19: Heroes Rise: All Will Be Judged

Temple Shaman lægger kortene på bordet over for Bruce Wayne og forbereder den næste træningsfase. Gordon og Bullock kommer imidlertid i fare da de finder en krystalugle som afslører de mest eftertragtede hemmeligheder om Gothams underverden. Nygma og Penguin tvinges til at samarbejde for at komme ud af en vanskelig situation.

20: Heroes Rise: Pretty Hate Machine

Gordon løber om kap med tiden for at redde byen fra Alice Tetch-virussen, men Lee Thompkins kommer i vejen med sin egen plan. Alfred ser imidlertid en væsentlig ændring i Bruce efter hans arbejde med The Shaman, og nogle af Gothams mest sindsforvirrede skurke sig slår sig sammen.

21: Heroes Rise: Destiny Calling

Mens den dødelige virus spreder sig gennem byen, fortsætter jagten efter en modgift, og Fish Mooney, The Riddler og Penguin afslører deres egne planer. Bruce møder Ra's al Ghul og gennemfører sin opgave for at opfylde sin skæbne. Han indser dog at han ikke kan give slip på sin fortid.

22: Heroes Rise: Heavydirtysoul

I finalen på 3. sæson forsøger Gordon at vinde Lee tilbage, mens tidligere alliancer i Gotham City brydes, og nye alliancer dannes.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer