Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Gotham

Sæson 2
22 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Mørket sænker sig over Gotham, efterhånden som superskurke, der er mere ambitiøse og fordærvede, står frem og en omgruppering af alliancer starter kampen om magten i Gotham City. Detektiverne Jim Gordon og Harvey Bullock går forrest i kampen mod kriminalitet i den korrupte by. Den anden sæson viser, hvordan Gordons moral bliver sat på en prøve, da han konfronteres med Gothams værste forbrydere. På samme tidspunkt fortsætter han sin søgen efter at opnå den unge Bruce Waynes tillid, som udvikler sig i retning af den person, som han er bestemt til at blive, efter han opdager sin fars dybeste hemmeligheder. Under den store bandekrig, som fandt sted i slutningen af den første sæson, tilkæmpede The Penguin sig magten over Gothams underverden. I den anden sæson følger vi udviklingen af Edward Nygma (The Riddler) og Selina Kyle (The Catwoman) såvel som oprindelsen af de nye skurke The Joker og Mr. Freeze.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Damned If You Do?

I det første afsnit i anden sæson er The Penguin blevet konge af Gotham, og Gordon beder ham om hjælp, da hans moral vakler. I mellemtiden udforsker Bruce Wayne sin fars hemmeligheder.

2: Knock, Knock

Efter sin genindsættelse bliver Gordon sat på opgaven at finde den undslupne og dødsensfarlige flugtfange fra Arkham Asylum. I mellemtiden planlægger Galavan sit næste skridt, mens Bruce beder sin fars gamle ven om hjælp til at afsløre hemmelighederne på sit kontor, og Nygma vil gerne invitere Kristin Kringle på en date.

3: The Last Laugh

Detektiverne Gordon og Bullock forfølger og fanger en nemesis fra fortiden, som fører til en hårdknude mellem Jerome og Gordon. I mellemtiden bliver et trylleshow på Gotham børnehospitalet forvandlet til en gidseltagning.

4: Strike Force

Kaptajn Nathaniel Barnes bliver kaldt på arbejde for at oprette en specialstyrke med Gordons hjælp. I mellemtiden bliver The Penguin involveret i at yde en modtjeneste for Galavan, og Nygma inviterer Kringle ud på en date.

5: Scarification

Galavan og Pinguin slår sig sammen med en farlig familie i Gotham. Efterhånden som der opstår spændinger mellem de rivaliserende familier Waynes og Galavan, forsøger Gordon at opretholde ro og orden i byen.

6: By Fire

Efter at Bridgit Pike bliver forenet med sine brødre, opstår der et nyt problem, da hun vælger at tage kontrollen over sin egen fremtid. I mellemtiden tager Kringle og Nygmas forhold en ny drejning, og Penguin og Galavan fortsætter med at kæmpe om kontrollen over Gotham Citys underverden.

7: Mommy's Little Monster

Butch Gilzean fører Penguin og hans mænd til den lagerbygning, hvor Penguins mor, Gertrud Kapelput bliver holdt fanget, mens Penguin planlægger at tage hævn over Galavan, fordi han kidnappede hans mor. I mellemtiden bearbejder Nygma følgerne af en dødsulykke.

8: Tonight's the Night

Galvana sender Barbara efter Jim Gordon, mens han prøver at indgå en forretningsaftale med Bruce Wayne. Mens Barnes og Bullock er lige i hælene på Barbara, møder Nygma en bekendt.

9: A Bitter Pill to Swallow

Mens Gordon og Barnes fortsætter med at rydde op i Gotham, bliver Gordon konfronteret med en af byens farligste lejemordere, Eduardo Flamingo. I mellemtiden støder Nygma og Penguin sammen endnu engang, og Bruce presser Galavan til at oplyse navnet på hans forældres morder.

10: The Son of Gotham

Gordon konfronterer en mistænkt, som er knyttet til Galavan, men det lykkes ham ikke at få nogen oplysninger. I mellemtiden kommer Bruce et skridt nærmere på at finde frem til navnet på sine forældres morder.

11: Worse Than a Crime

Da Bruce Wayne bliver kidnappet, bliver Gordon nødt til at bede en usædvanlig og farlig allieret om hjælp. I denne kamp mellem skurke, er det ikke alle, som slipper med livet i behold.

12: Mr. Freeze

Penguin tager skylden for Galvans mord, men lader ikke Gordon slippe så let. I mellemtiden efterforsker Gordon og Bullock en række røverier af lig foretaget af Victor Fries, der er en af Gothams fremragende kryogenforsker ... mens skurkenes vrede fortsætter.

13: A Dead Man Feels No Cold

Mens Gordon, Bullock og Barnes fortsætter deres søgning efter Victor Fries, bliver de tvunget til at bede hans kone Nora om hjælp. I mellemtiden bliver Penguin introduceret for Hugo Strange, og Alfred giver vigtige informationer til Bruce om hans forældres morder.

14: This Ball of Mud and Meanness

Alfred og Selina hjælper Bruce med at søge efter hans forældres morder, Matches Malone. I mellemtiden følger Gordon op på Edward Nygma vedrørende Kristen Kringles opholdssteder, og Hugo Strange fortsætter sin behandling for at mindske Penguins aggression.

15: Mad Grey Dawn

Gordon og Bullock efterforsker en række ledetråde, der er blevet efterladt efter et indbrud på et museum, ledetråde der uden deres viden blev efterladt af Nygma i et farligt spil katten efter musen. I mellemtiden kommer Gordons fortid tilbage og plager ham, da en anonym person truer med at afsløre hans medvirken i mordet på Galvan. Penguins besøg hos nogle gamle venner fører til et møde med hans far Elijah Van Dah, og Bruce øver sig i at begå sig i miljøet.

16: Prisoners

Efter Gordon kommer ud af beskyttelsesforvaring, bliver han konfronteret med nye trusler og farer inde bag fængslets mure. For at overleve må han stole på en ny ven såvel som hjælp fra Bullock og andre udefra. I mellemtiden kommer Penguin tættere på sin far, mens hans stedmoder og stedsøskende går videre med deres egne planer for familien.

17: Into the Woods

I et forsøg på at rense sit navn stjæler Gordon sin journal og beder Nygma om hjælp. I mellemtiden indser Penguin, hvilken betydning hans stedfamilie har spillet i forbindelse med hans fars død.

18: Pinewood

Efter at have forladt Arkham Asylum forsøger Barbara at forbedre forholdet til Gordon. Bruce, og Alfred forfølger og fanger en af Thomas Waynes tidligere venner fra Project Chimera, men Hugo Strange kommer i vejen for deres planer.

19: Azrael

Gordon og Bruce stiller Professor Strange spørgsmål om Project Chimera, der medfører, at Strange sender den nylig genopstået Galavan til at konfrontere Gordon. I mellemtiden undersøger Nygma, hvem Professor Strange i virkeligheden er.

20: Unleashed

Azrael er på fri fod i Gotham City, hvilket udløser Penguins behov for hævn. I mellemtiden beder Bruce om Selina Kyles hjælp til at forfølge og fange Professor Strange, da denne undviger at blive arresteret for sine eksperimenter.

21: A Legion of Horribles

Hugo Strange byder et kendt ansigt velkommen tilbage til Gotham, efter at han genopliver Fish Mooney ved Indian Hill. Bruce opdager, at en ven er i fare og slår sig sammen med Gordon, Alfred og Lucius, mens han afslører flere af Stranges eksperimenter.

22: Transference

Mens Gordon, Bruce og Lucius forbliver på Indian Hill, bliver Gotham udsat for en ny trussel, da Hugo Stranges medfange udtænker en plan om at flygte og starte et nyt liv i sæsonens sidste afsnit.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer