Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Gotham

Sæson 1
22 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
I den korrupte by Gotham City, før Bruce Wayne blev til Batman, følger vi den unge politibetjent James Gordon, hvis første opgave bliver at opklare mordet på lille Bruces forældre. Vi møder også unge versioner af en masse berygtede figurer som for eksempel Pingvinen, Jokeren og Catwoman. Serien er skabt af Bruno Heller, der stod bag successerien 'Rome'.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Pilot

I den korrupte by Gotham City, før Bruce Wayne blev til Batman, følger vi den unge politibetjent James Gordon, hvis første opgave bliver at opklare mordet på lille Bruces forældre. Vi møder også unge versioner af en masse berygtede figurer som for eksempel Pingvinen, Jokeren og Catwoman. Serien er skabt af Bruno Heller, der stod bag successerien 'Rome'.

2: Selina Kyle

Gordon og Bullock arbejder på en sag, hvor gadebørn i Gotham bliver købt og solgt - bl.a. Selina Kyle. Samtidig forsøger Pingvinen at vende tilbage til Gotham og efterlader sig flere ofre i sit kølvand.

3: The Balloonman

Betjentene Gordon og Bullock jagter en hævner, der myrder korrumperede Gotham-borgere. Samtidig er Oswald Cobblepot tilbage i byen og har et nyt job tæt på en vigtig personage i Gothams underverden.

4: Arkham

En kontroversiel afstemning i Gothams byråd bringer politikere på begge sider i livsfare, og Gordon og Bullock må beskytte de involverede. Samtidig dukker en gammel ven af Gordon op og hilser på.

5: Viper

Et nyt dødbringende stof rammer Gothams gader, og Gordon og Bullock forsøger at fastslå, hvor det kommer fra. Samtidig arbejder Oswald Cobblepot sig tættere på Maronis inderkreds, og Fish Mooney konspirerer mod Falcone.

6: Spirit of the Goat

Da en morder retter sigtekornet mod den førstefødte i en af Gothams mest magtfulde familier, bliver Bullock tvunget til at se en traumatisk fortid i øjnene.

7: Penguin's Umbrella

Voldsomhederne omkring Maroni og Falcone fortsætter med at eskalere. Pingvinen afslører nye planer, og Gordon må tage konsekvensen af en tidligere beslutning.

8: The Mask

Gordon og Bullock får en sag med en myrdet mand, hvor der ligger et usædvanligt motiv bag. Bruce vender tilbage til skolen og har svært ved at få venner.

9: Harvey Dent

Harvey Dent vil lukke mordsagen vedrørende parret Wayne og taler for at gå i alliance med borgmesteren James. Pingvinen kontakter Mooneys hemmelige våben, Liza.

10: Lovecraft

Selina tager en ny ven med på en farefuld tur rundt om i Gotham for at undslippe lejemordere, der er efter dem. I kølvandet på en fejl bliver Gordon forflyttet til Arkham Asylum, et hospital for psykisk syge kriminelle.

11: Rogue's Gallery

Gordons mission på Arkham Asylum får en hård start, da en vagt bliver myrdet. I løbet af opklaringsarbejdet mødes han med Dr. Leslie Tompkins. Samtidig fortsætter Oswald Cobblepot med at hverve folk til sin bande.

12: What The Little Bird Told Him

Gordon forsøger at få sit job tilbage ved at fange Jack Gruber, et galt geni, der er flygtet fra Arkham Asylum. Fish Mooney foretager sit næste træk, og Falcone må kæmpe for at bevare kontrollen over sit imperium.

13: Welcome Back, Jim Gordon

En person, der er hovedvidne i en mordsag, bliver selv myrdet, og Jim Gordon tror, at nogen i politiet står bag udåden. Fish Mooney får lov at smage sin egen medicin, da Pingvinen overtager kontrollen med et af hendes aktiver.

14: The Fearsome Dr. Crane

Gordon og Bullock jagter en morder, hvis ofre alle lider af alvorlige fobier. Fish Mooney afslører en hemmelighed om Oswald Cobblepot, hvilket får Maroni til at sætte hans loyalitet på prøve. Bruce Wayne undrer sig over, at hans forældres mordsag, som Gordon er sat på, ikke skrider frem.

15: The Scarecrow

Gordon og Bullock forsøger at stoppe Gerald Crane, en biologilærer, der samler på kirtler fra sine mordofre. Mooney fortsætter med skabe intriger for at få magt, og Falcone forsøger at ændre på Maronis plan for Pingvinen.

16: The Blind Fortune Teller

Gordon og Dr. Leslie Thompkins tager i cirkus sammen, men dagen tager en dramatisk drejning, da området kommer under angreb. Falcone hjælper pingvinen med natklubben.

17: Red Hood

Gordon og Bullock ser nærmere på Red Hood-banden efter at en række bankrøverier har fundet sted i byen. Fish Mooney forsøger at genvinde sin position i underverden.

18: Everyone Has a Cobblepot

Bruce håndterer efterfølgerne af angrebet, Gordon søger oplysninger om Loebs seneste kontrovers, Fish Mooneys loyalitet betvivles af fangerne, da det lader til, at hun har allieret sig med Dr. Dulmacher.

19: Beasts of Prey

Gordon og Bullock kigger nærmere på en uopklaret sag med tilknytning til en seriemorder, der går efter unge kvinder. Fish forsøger at undslippe Dukkemageren. Bruce og Selina konfronterer Reggie.

20: Under the Knife

Gordon og Bullock ånder fortsat The Ogre i nakken, men tiden er knap, da den berygtede forbryder har udvalgt en person, der står Gordon nær, som sit næste offer. Bruce og Selina arbejder sammen om at få ram på en korrupt ansat i Wayne Enterprises.

21: The Anvil or The Hammer

The Ogre nedbryder Barbara psykisk lidt efter lidt, og det udvikler sig til et kapløb mod tiden for Gordon og Bullock at finde gerningsmanden. Samtidig iværksætter Pingvinen sin hensynsløse plan. Bruce får kendskab til sandheden om Wayne Enterprises.

22: All Happy Families Are Alike

Bandekrigen i Gotham City er på kogepunktet, da Fish Mooney ligger i åben strid med Maroni og Pingvinen om magten over byen. Samtidig har de seneste begivenheder bragt Barbara og Leslie sammen, og Bruce gennemsøger Wayne Manor for spor, som hans far kan have efterladt.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer