Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Goosebumps

1 timer 40 minutter
6.3
Køb 59,-

* Skal udfyldes

Køb 59,-
Handling:
Da Zach Cooper flytter til en lille by, er han så heldig at komme til at bo lige ved siden af Hannah, der er datter af R.L. Stine - forfatteren til den populære serie Gåsehud. De berømte monstre fra Stines bøger er vækket til live, og han beskytter sine læsere ved at holde monstrene indespærret i bøgerne. Da monstrene ved et uheld slipper ud, er det op til Stine, Zach og Hannah at få dem tilbage i bøgerne, hvor de hører hjemme.

Goosebumps - underholdning for hele familien

Teenageren Zach er langt fra glad for at skulle flytte fra den pulserende storby til den lille by, Madison i den amerikanske delstat Delaware. Et af lyspunkterne er dog den kønne pige Hannah, som bor lige ved siden af, men der er dog noget meget muggent ved Hannahs Far, R.L. Stine, som er forfatteren bag den populære Goosebumps-serie. Årsagen er, at R.L Stine er blevet fange af sin egen fantasi, og at monstrene i bøgerne er virkelige. Hannahs Far beskytter sine læsere ved at holde monstrene indespærret i bøgerne, men da Zach ved et tilfælde kommer til at slippe monstrene ud af manuskripterne, er ingen sikre længere. De terroriserer den ellers så stille by, så nu er det op til Zach, Hannah og Zachs ven Champ at få alle monstrene tilbage i bøgerne, hvor de hører til. Det er dog lettere sagt end gjort, og de tre venner får deres sag for. Goosebumps, med den danske titel Gåsehud, er en både spændende og underholdende eventyrfilm for hele familien. Den udkom i 2015 og har kendte ansigter som morsomme Jack Black i rollen som R.L. Stine, Ken Marino og det nye spirende skuespillertalent Dylan Minette på rollelisten. Køb eller lej den nemt, billigt og hurtigt på BLOCKBUSTER, find snacksene frem og sæt jer godt til rette i sofaen. Det er tid til familiehygge og rigtig god underholdning.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Tim Burton ville allerede have lavet filmen tilbage i 1998, men projektet blev ikke gennemført? Denne film er fra 2015. Vidste du, at en del af filmen er optaget i en lille by Madison i staten Georgia?

Goofs

Børnene måtte være blevet alvorligt kvæstet, da de var oppe at prøve Pariserhjulet på grund af fælgen som stolene kommer forbi. Derudover var der heller ingen sikkerhedsseler, så de ville være faldet ud, da Pariserhjulet styrtede ned i træerne og standsede.

Citat

"Hello. My name is Mr. R.L. Stine. Every story ever told can be broken down into three parts. The beginning. The middle. And the twist.", "Alright, everyone, find anything you can to barricade the doors. We cannot let the monsters inside."

Få Goosebumps på blockbuster.dk

Køb Goosebumps eller lej Goosebumps for en dag og aften her på BLOCKBUSTER. Vi har både de nyeste premierefilm til rigtig gode og fordelagtige priser samt alle de gode gamle klassikere. Der er underholdning til store og små, dansk eller udenlandsk, så du finder helt sikkert noget lige for din smag. Se og læs meget mere om vores store og brede udvalg på http://blockbuster.dk/om. Hos os kører vi ikke med abonnement. Du betaler naturligvis du kun for det, du ser.

Er I i humør til en familiefilm, så er Goosebumps en oplagt mulighed. Den kan både ses af store og små og har en god portion af både humor og spænding.

Læs mere om Goosebumps
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 1 timer 40 minutter
 • Censur:
  Køb 59,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer