Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Good Time

1 timer 38 minutter
7.3
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Den kriminelle Connie får - efter et mislykket bankrøveri - anbragt sin demente bror Nick i spjældet. Nu gælder det for Connie om at få sin bror ud hurtigst muligt, men da han selv er temmelig eftersøgt af politiet, bliver det en lang nat i New Yorks gader med alt hvad dertil hører af smårøverier og kidnapning af en bandageindbundet hospitalspatient til tilflugtssted hos en ældre dame og videre færd på syret natterend i en forlystelsespark.
Trailer:

I filmen Good Time bruger en dysfunktionel bankrøver, efter et kup, som går gruelig galt, en voldsom lang og mareridtsagtig nat på at forsøge at befri sin psykisk syge bror.

Good Time - en brors kamp

Connie (Constantine) lever et forstyrret liv, som småkriminel, uden at have udrettet noget spektakulært. Han kæmper for at holde en fornuftig kontakt med sin familie, og de få venner han har. Det eneste han er sikker på, er, at han vil tage vare på sin intellektuelt handicappede bror, Nick. Men da Connie i forvejen ikke rigtig kan tage vare på sig selv, er det næsten umuligt. Motiveret af en næsten grusom kærlighed til sin bror, en eksplosiv blanding af desperation og tørst efter et bedre liv involverer, Connie sin bror i et dårligt planlagt bankrøveri, som skulle være nemt og lige til. I stedet går det helt galt, og Nick ender med at blive arresteret og indsat på Rikers Island, et berygtet fængsel. Efter et overfald i fængslet ender Nick på hospitalet, og det tvinger den desperate, men fast besluttede, Connie, ud på en natlig mareridtsagtig rejse, hvor alle kneb gælder, uden mulighed for at få befriet Nick. Connie vil i løbet af en lang og voldsom nat gå langt for at redde sin bror Nick fra en grusom skæbne, men er næsten uundgåeligt og dømt til at gøre mere skade end gavn. Fører det mon nogle vegne? Good Time er en spændende, pulserende, moderniseret noir / New Hollywood-thriller, der fortjener stor ros for sin medrivende spænding og Pattinsons fantastiske inspiration.

Vidste du at?

Trivia

Filmen modtog en seksminutters lang stående ovation efter afspilningen ved Cannes Film Festival. Robert Pattinson og Benny Safdie forberedte sig på deres roller ved at arbejde ved en bilvask i Queens. Good Time er fængselsslang. Det refererer til nedsat tid for god opførsel.

Goofs

Under flashbacket uden for White Castle ser man en narkoman løbe ned af en lang gade og hoppe ind i en taxa. Gaden har rødfarvede fodgængerovergange (eller cykelstier) og taxaen er grøn og hvid. Hverken de røde overgange eller grønne og hvide taxaer findes i Queens, hvor filmen finder sted.

Citat

Connie: "Jeg fortalte dig om min bror, ikk'? Der er sket noget, men jeg ved ikke præcis hvad. Han er blevet arresteret. Han er på Rikers Island." Corey: "Åh nej, det er forfærdeligt!" Connie:" Jeg bli'r nødt til at få ham ud, før der sker noget. Han kunne blive dræbt."

Er du klar til Good Time?

Hos BLOCKBUSTER er der ingen fysiske bånd eller dvd'er, som i gamle dage. Alt køb og leje klares elektronisk. Det betyder også, at du ikke skal huske at aflevere filmen tilbage. Så hvad venter du på? Lej Good Time og se den så tit du vil indenfor de 48 timer, som lejeperioden er, men du har jo altid lov til at leje den igen. Eller køb Good Time og behold rettighederne til at se filmen lige så mange gange du vil. Læs mere om download af købte titler her.

Læs mere om Good Time
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 38 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer