Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Gold

1 timer 56 minutter
6.7
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Kenny Wells forfølger den amerikanske drøm - og han bliver ved, trods det ene nederlag efter det andet. Ingen tror på ham, da han sælger sine sidste ejendele (eller rettere sin kærestes) for at rejse ind i Borneos dybeste jungle for at finde guld. Han slår sig sammen med geologen Mike Acosta og sammen kæmper de mod en hård natur, New Yorks pengemænd, intriger, sammensværgelser og deres egen tvivl. Da de endelig gør historiens største guldfund, er Kennys eventyr først lige begyndt. Pludselig er den stenrige mand belejret af griske politikere, luskede insidere og upålidelige bankfolk, som alle sammen er ude efter det han har.
Trailer:

Gold er et amerikansk drama fra 2016. Følg Matthew McConaughey, der spiller den uheldige forretningsmand Kenny Wells. Sammen med geologen Michael Acosta (Édgar Ramírez), er han på jagt efter guld i den indonesiske jungle.

Gold stiller spørgsmålstegn ved guld fra junglen

Se en af Matthew McConaugheys bedste præstationer i denne dramatiske thriller fra 2016. Filmen Gold kaster lyset over en af de største skandaler på børsen i New York, og er en fangende historie om godt og ondt. Netop derfor valgte hovedpersonen at være med i filmen hvor han viser sin dedikation til skuespil og rollen. Det må filminstruktøren Stephen Gaghan sætte pris på, da den langhårede skuespiller virkelig bidrager positivt til filmen. Det er blandt andet det tætte venskab mellem hovedpersonerne Kenny Wells (McConaughey) og Michael Acosta (Édgar Ramírez), der er noget af det bedste ved den gyldne film. Den er inspireret af virkelige hændelser, fra da det canadiske firma Bre-X gjorde et kæmpe guldfund i Indonesien i halvfemserne. Det hele handler om Michael de Guzman og John Federhof som efter sigende gravede guld ud af Borneo junglen. I løbet af ingen tid ville alle på Wall Street have en bid af kagen, og ingen stillede spørgsmålstegn ved, om der overhovedet var ægte guld at finde. Se McConaughey komme helt tæt på en tiger, i omgivelser som er langt fra, hvad han er vant til på The Big Apple. Det er jagten på det moderne Eldorado i en charmerende eventyrfilm, som er den perfekte fortælling, især til folk som har interesse i Wall Streets lange historie. Et interessant valg til filmelskere.

Vidste du at?

Trivia

Matthew McConaughey barberede sit hår af, tog 20 kg på i vægt, og havde falske tænder i munden for at se mindre attraktiv ud. Han nød at han for en gang skyld ikke skulle have vaskebræt, og spiste cheeseburgers og drak øl samt milkshakes for at tage på i vægt.

Goofs

Filmen skal forestille at foregå i 90erne, og derfor passer det ikke ind at der i flere scener kører moderne biler rundt i gaderne. I Jakarta er der også blå taxaer på de travle veje i en scene. De blå taxaer er fra det populære aktuelle firma Blue Bird Taxi.

Citat

Kenny: So if you'll take a second, look over the plan, well, you will see what I see and that's money. Potential Client: Not our money" "This gold business wrote me off years ago but it's amazing how a little gold dust can change everything."

Køb eller lej Gold hos BLOCKBUSTER

Hos Blockbuster har vi ikke dyre abonnement­er, du betaler derimod kun for de film eller serier, du ønsker at se. Køb Gold hos BLOCKBUSTER allerede i dag, hvis det er filmen som du gerne vil se igen og igen. Der sker så mange ting i den eventyrlige thriller, at du sikkert vil opdage nye detaljer hver gang du trykker play. Hvis du blot leder efter underholdning til en enkelt aften, så lej Gold på blockbuster.dk. Lige meget hvad så er du sikret en storartet film med den Oscar vindende Matthew McConaughey i hovedrollen!

Læs mere om Gold
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 56 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer