Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Glasslottet

2 timer 04 minutter
7.1
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Jeannette har skabt et fantastisk liv for sig selv som skribent i New York med lejlighed på Park Avenue, men da hun en dag konfronteres med sin mor, flyder minderne frem om en opvækst i en nomadefamilie domineret af fantastforældre, der ikke ville følge samfundets regler og endte med at svigte børnene undervejs. Faderen var, når han var ædru, karismatisk og intelligent og lærte børnene, at livet skal opleves, mens moderen var kunstner og forfatter og hellere ville male end at tage et job eller forberede et måltid til sine fire børn. På evig flugt fra gæld og FBI og på jagt efter et bedre liv lærte børnene at være omstillingsparate, at stole på hinanden og sammen finde styrken til at flytte hjemmefra, så snart de kunne.
Trailer:

Glasslottet er et drama, som omhandler en ung kvinde, som har brudt rødderne som en rigtig mønsterbryder. Da hun en dag ser sine forældre rode i en skraldespand, vælter minderne frem.

Se dramet Glasslottet, som handler om en ung journalist

I Filmen Glasslottet hedder hovedpersonen Jeanette. Hun er en ung kvinde, uddannet journalist og bor i New York. Hun er desuden en del af yuppie-eliten. I filmen er Jeanette på vej til galla, en helt speciel aften. Hun sidder i en taxa og kigger ud af vinduet - ud på New Yorks gader og alle byens personer, som findes i alle afskygninger. Pludselig ser hun sine forældre, som er hjemløse, stå og rode i en skraldespand. At se sine forældre sådan sætter gang i minderne hos den unge kvinde. Det sætter gang i minderne om hendes barndom, som foregik i en familie med en excentrisk mor og en intimiderende far, som dog alligevel var helt ekstremt fascinerende. Filmen er bygget på en selvbiografi af samme navn, skrevet af Jeanette Wall. I hovedrollen ser vi Brie Larson, som tidligere har arbejdet sammen med filmens instruktør, Destin Cretton, i filmen Short Term 12 - de har altså arbejdet sammen før, og det kan ses. Den anden helt store rolle i denne film er Jeanettes alkoholiserede far. Denne rolle er besat af Woody Harrelson, og han spiller rollen helt ekstremt godt. De er alle med til at gøre filmen til det gode drama, som den er. Vil du se, hvad der sker efter Jeanettes tur i taxaen, så er det bare at slå dig ned. DU vil blive overrasket!

Vidste du at?

Trivia

Både Brie Larson og Naomi Watts har begge optrådt i en film med King Kong. Brie Larson var med i Kong: Skull Island, som er fra 2017, mens Naomi Watts var med i Peter Jacksons King Kong tilbage i 2005.

Goofs

Da Rex og Jeanette kigger på stjerner midt om natten, peger Jeanette på én, og Rex siger, at det er Venus. Dette er dog ikke muligt, da man kun kan se Venus tidligt om morgenen i øst, eller sent om aftenen i vest.

Citat

Rex: Rich city folks live in fancy apartments but their air's so polluted they can't even see the stars. We'd have to be out of our minds to trade places with any of them. - Rex: What does an investment banker use as birth control? His personality.

Glasslottet kan lejes eller købes

Køb Glasslottet, hvis du vil se filmen om og om igen. Hvis du har nok i at se filmen en enkelt gang, så lej Glasslottet. Her betaler du nemlig kun for det, som du rent faktisk ser. Hos Blockbuster er du ikke bundet op via noget abonnement, og du finder alle de nyeste film til meget små priser. Så find den film, du gerne vil se, varm popcornene og find tæpperne frem. Så er hele din familiens aftenhygge helt sikret.

Læs mere om Glasslottet
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 2 timer 04 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer