Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Girls Night Out

1 timer 37 minutter
5.2
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Fem tidligere college-veninder mødes efter 10 år til den enes polterabend - en vild weekend i Miami. Men midt under festlighederne vælter de en mandlig stripper omkuld, så han falder uheldigt og dør på stedet. Hvad skal de nu stille op med den døde?! Midt i al vanviddet ender aftenen dog med at bringe kvinderne endnu tættere sammen, end de tidligere har været.
Trailer:

I GIRLS NIGHT OUT genses en gruppe veninder efter 10 år i Miami til den enes polterabend. Det skulle have været en vild weekend men da de hyrer en mandestripper, går det frygtelig galt.

GIRLS NIGHT OUT - En vil aften med en uventet drejning

I GIRLS NIGHT OUT præsenteres vi for fem tidligere bedste veninder, som ikke har set hinanden i 10 år. Nu skal de på weekendtur til Miami, hvor de skal genforenes til den enes polterabend. Der er lagt op til til en uforglemmelig og festlig polterabend i solrige Miami, hvor de har lejet et hus ved stranden. Planen er, at de skal rystes sammen og genopleve deres vilde ungdomstid, men weekenden forløber ikke som planlagt, og hvad der skulle have været en vild og festlig weekend ender helt galt. Efter middag og en tur på natklub, beslutter veninderne sig for at for at fortsætte festlighederne i deres lejede hus, og derfor hyrer de en mandestripper til at deltage i festligheder. Dette skulle de dog ikke have gjort, for ved et uheld kommer de til at vælte stripperen omkuld, således at han falder uheldigt, slår hovedet og dør på stedet. I al forvirring og frygt for at blive opdaget, beslutter veninderne sig for at skjule liget. De finder dog hurtigt ud af, at det ikke er så nemt at skjule liget, som de havde regnet med, og undervejs bliver de ved med at løbe ind i endnu flere forhindringer. Vanviddet synes ingen ende at tage, dog ender aftenen rent faktisk med at med at brin­ge veninderne end­nu tæt­te­re sam­men, end de nogensinde har været tidligere.

Vidste du at?

Trivia

Optagelserne til denne film fandt sted i Long Beach, Californien, i oktober 2016, mens havnerestauranterne og -barerne i Hermosa Beach, Californien, blev brugt som erstatning for Miamis natteliv. Oprindeligt skulle filmen have heddet Rock that body før den blev omdøbt.

Goofs

I filmen skal den ene af veninderne være statssenator, men hun gik i college i og har nummerplader fra Washington D.C, Hvilket er et distrikt, som ikke hører til nogen stat og af denne grund har de ikke en statssenator.

Citat

ja, du har ret. Jeg har forandret mig. Jeg troede, at jeg gjorde menneskers liv bedre, men jeg glemte de mennesker, som gjorde mig mit liv bedre, og det er jer venner. Og jeg elsker jer, og jeg er ked af det.

GIRLS NIGHT OUT - en sjov og tragisk film

Køb GIRLS NIGHT OUT hos Blockbuster netop nu. Vi har et bredt udvalgt af titler, der kræves intet dyrt abonnement og du betaler kun for de film eller serier, du ønsker at se. Desuden har du hos Blo­ck­bu­ster fri­hed til at væl­ge, om du vil købe el­ler leje dine film og serier. Lej GIRLS NIGHT OUT og glæd dig til at se el­ler gen­se fil­men, der både er hylende morsom og tragisk på en og samme tid - I denne film vil uheldighederne ingen ende tage.

Læs mere om Girls Night Out
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 37 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer