Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Gilmore Girls: A Year in the Life

Sæson 1
4 afsnit
Ned til: Køb 59,-

Pris som konfigureret: 59 ,-

Pris som konfigureret: 59 ,-

Handling:
I hvad der har vist sig at være et af dette års største tv-succeser, finder Lorelai, Rory og resten af Gilmore Girls-banden sammen igen for en særlig begivenhed i fire dele, Gilmore Girls: A Year in the Life. Premieren tager udgangspunkt i nutidens Stars Hollow hvor Lorelai fortsat er daglig leder af Dragonfly Inn (og drikker kaffe som var det vand) og Rory, som er blevet 32, har fået succes på jobbet. Mens Rory og Lorelai håndterer hver deres uløste problemer, vil seerne opleve Emily Gilmore komme sig over sin mand Richards død. Derudover vender utallige fan-favoritter fra den oprindelige serie tilbage.
Ned til: Køb 59,-

Pris som konfigureret: 59 ,-

1: Winter

Rorys karriere kører på skinner. Hun besøger Stars Hollow, hvor Emily sørger over Richards død og kroen holder Lorelai beskæftiget, mens hun overvejer sin fremtid.

2: Spring

Da Rorys hemmelige affære i London fortsætter bliver det sværere og sværere for hende at arbejde på sin bog. Lorelai og Emily går i terapi sammen.

3: Summer

Rory forsøger at redde Stars Hollow Gazette fra lukning. Lorelai er med i bestyrelsen for Taylors musical og Rory er bekymret for Emily.

4: Fall

Lorelai er på kant med de vigtigste personer i sit liv og tyr til naturen for svar. Rory tager på en vild bytur med nogle uventede personer.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer