Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Gilmore Girls

Sæson 6
22 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Kan det hedde Gilmore Girls, hvis Gilmore-pigerne ikke er sammen? Sidst i sæson 5, droppede Rory ud af Yale og flyttede ind i Emily og Richards poolhouse ? en beslutning, der knuste Lorelais hjerte. Nu er den ene halvdel af hendes hjerte ovenud lykkelig over det store nye skridt i hendes og Lukes forhold, mens den anden halvdel er ulykkelig. Alle i byen vil gerne have, at mor og datter bliver genforenet, men måske kræver det, at en person, der uventet kommer til byen, griber ind.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: New and Improved Lorelai

New and Improved Lorelai: Luke svarer på Lorelais spørgsmål, og hans svar spredes hurtigt blandt indbyggerne i Stars Hollow. Det utraditionelle frieri skaber mere sladder end svaret i sig selv. Richard og hans advokat går i retten for at forsvare Rory i forbindelse med lystbåde-sagen, men dommeren er en hårdere nød at knække, end de havde forventet.

2: Fight Face

Fight Face: Lorelai føler sig lidt ensom, og adopterer en hund. Luke går med til at sætte Lorelais hus i stand, fremfor at købe Twikham-huset. Problemer opstår imidlertid, da TJ foretager noget uønsket håndværksarbejde på huset. Rory begynder at aftjene sin samfundstjeneste. Rory, der føler sig overset og i skidt humør, besøger Luke i cafeteriaet. Da Luke får afsløret, at han og Lorelai er blevet forlovede, føler Rory sig endnu mere ensom og forladt.

3: The UnGraduate

The UnGraduate: Sookie bønfalder Lorelai og Luke om at fastsætte en dato for deres bryllup. Lorelai, der er lidt bekymret for sit sammenstød med Rory et par dage tidligere, fortæller Luke, at hun ikke vil lægge sig fast på en dato uden først at have talt med Rory, og så forhåbentlig blive gode venner igen, og få lagt stridighederne på hylden.

4: Always a Godmother, Never a God

Always a Godmother, Never a God: Efter måneders adskillelse forsøger Sookie at genforene Rory og Lorelai ved at bede dem om at være gudmødre for hendes to børn. Mor og datter ender imidlertid med at komme op og skændes, da Lorelai opdager, at Rory ikke har følt det nødvendigt at give hende sit nye mobiltelefonnummer. Logan føler sig presset af sin far, og for at slippe lidt væk beslutter han at tage en tur til New York sammen med Rory.

5: We've Got Magic to Do

We've Got Magic to Do: Lorelai får brug for hjælp fra Richard med sin forsikring, efter at hun har haft en mindre brand i kroen. Hun beklager sig dog samtidig over, at det ikke lykkedes for Richard at få Rory tilbage på Yale. Rory arrangerer en flot fest for Emily, men aftenen udvikler sig i uheldig retning, da Richard skændes med Mitchum Huntzberger om hans vurdering af Rorys journalistiske evner. Samtidig har Emily et sammenstød med Logans mor om Rory og Logans forhold.

6: Welcome to the Doll House

Welcome to the Dollhouse: Efter at have talt med Logan for at få opklaret, hvad Rory har af planer for fremtiden, må Richard til slut indse, at han begik en fejl ved at give Rory lov til at forlade Yale. Han opsøger nu Lorelai for at finde en løsning. Taylor får travlt, da han beslutter at samtlige gadenavne i Stars Hollow skal ændres tilbage til deres historiske navne. Lorelai sætter ikke pris på ideen, da hun finder ud af, hvad gaden, hvor Dragonfly Inn ligger, hed i gamle dage.

7: Twenty-One is the Loneliest Number

Twenty-One Is the Loneliest Number: Lorelai vil ikke høre tale om Richards plan om at bestikke Rory til at vende tilbage til Yale. Både Rory og Lorelai er kede af, at deres uvenskab holder dem adskilt på Rorys 21-års fødselsdag. Emily vil arrangere en fest for sit barnebarn, men Rory er ikke interesseret i projektet. Lorelai forsøger at overtale Luke til at deltage i hendes "gal videnskabsmand"-optræden til Halloween."

8: Let Me Hear Your Balalaikas Ringing Out

Let Me Hear Your Balalaikas Ringing Out: Rory bliver glædeligt overrasket, da hendes gamle flamme Jess dukker op hos hendes bedsteforældre, og afslører en ny og utrolig udvikling i sit liv. Rory siger ja tak til at gå ud og spise med Jess, men da Logan uventet dukker op ender det med en ubehagelig konfrontation. Lorelai kanaliserer alle sine moderlige bekymringer for Rory ud i at forkæle sin hund ved navn Paul Anka.

9: The Prodigal Daughter Returns

The Prodigal Daughter Returns: Luke er jaloux, da Lorelai bliver ringet op af Christopher. Luke gør et stort nummer ud af, at han og Lorelai skal være ærlige overfor hinanden, men han er knapt så kæphøj, da han pludselig opdager, at han har en hidtil ukendt datter. Nu er han usikker på, hvordan han skal få det fortalt til Lorelai. Rory genoptager sine studier på Yale, og skaffer sig et job, desuden tager hun og Lorelai de første skridt mod en optøning af deres uvenskab.

10: He's Slippin' 'Em Bread... Dig?

He's Slippin' 'Em Bread... Dig?: Efter lang tids fravær dukker Christopher atter op i Lorelais og Rorys liv. Luke spekulerer på, hvordan den nye person i hans liv vil påvirke ham og hans forhold til Lorelai. Lorelai og Rory fejrer deres første Thanksgiving i Dragonfly Inn, og Rory får overraskende nyt om Logan.

11: The Perfect Dress

The Perfect Dress: Rory og Lorelai vender hjem fra Atlantic City med gaver. Bryllupsplanlæggeren Sookie hjælper Lorelai med at finde den perfekte bryllupskjole, mens Luke foretager en uventet rejse for at besøge sin tidligere kæreste, Anna Nardini, der er mor til hans datter. Tilbage på Yale flytter Rory ind i et lille hul af en lejlighed sammen med Paris og Doyle. Rory forsøger at undgå Logan, men har alligevel en følelsesladet konfrontation med ham.

12: Just Like Gwen and Gavin

Just Like Gwen and Gavin: Luke har udsat at fortælle Lorelai om sin datter April, hvilket bringer ham i et dilemma, da den 12-årige pige ønsker at tilbringe en dag i cafeteriaet. Logan gør sig store anstrengelser for at indynde sig hos Rory igen. Paris og hendes terrorregime på avisen medfører at hendes stab planlægger et kup. Zack bliver jaloux, da han ser Lane sammen med en anden mand. Kirk styrer det årlige Stars Hollow Vinter Tivoli, da Taylor sneer inde.

13: Friday Night's Alright For Fighting

Friday Night's Alright for Fighting: Lorelai fortæller sine forældre, at Chris betaler Rorys skolepenge og hun genopliver traditionen med fredagsmiddage for at få renset luften. Luke tilbringer mere tid sammen med April, men får derved forsømt Lorelai. Rory går med til at tage ud og spise sammen med Logan.

14: You've Been Gilmored

You've Been Gilmored: Lorelais forældre insisterer på, at Luke kommer med til fredagsmiddag, og hun lover, at han vil komme, uden dog at spørge ham selv først. Paris bliver smidt på porten, og avisens medarbejdere vælger en ny redaktør, Rory, hvilket sætter gang i en kædereaktion, som påvirker Rorys forhold til både Paris og Logan. Rory giver sin far en rundvisning på Yale.

15: A Vineyard Valentine

A Vineyard Valentine: Rory og Logan inviterer Lorelai og Luke til at fejre Valentinsdag sammen med dem under en weekend i familien Huntzbergers hus på ferieøen Martha¿s Vineyard. Her bliver Lorelai irriteret over Lukes modvilje mod Logan. Senere opdager Luke, at han har glemt at købe en Valentinsgave til Lorelai, men Logan redder ham ved at overlade ham en gave, som egentlig var tiltænkt Rory.

16: Bridesmaid Revisited

Bridesmaids Revisited: Situationen er lidt akavet mellem Rory og Paris, som stadig arbejder for avisen. Rory snakker med brudepigerne inden Honor Huntzbergers bryllup, og hun bliver rystet over deres afsløringer om Logan.

17: I'm OK, You're OK

I'm OK, You're OK: Logan anmoder Rory om tilgivelse og beder hende om at tage med ham hjem. Luke fortæller Lorelai, at April har bedt ham om at ledsage hendes matematikhold til en landsdækkende konkurrence i Philadelphia. Zack beder om fru Kims tilladelse til at gifte sig med Lane, men hun har et krav, som han først må opfylde.

18: The Real Paul Anka

The Real Paul Anka: Lorelai har en absurd drøm, hvor sangeren Paul Anka dukker op. Selvom Rory og Logan er sammen igen, så har Rory ikke rigtigt tilgivet ham. Logan tager på tur sammen med vovehalsene i sin studenterforening, og Rory tager imod en invitation fra Jess om at besøge hans nye boghandel/kunstgalleri/forlag i Philadelphia. Her løber hun ind i Luke. Lorelai er rædselsslagen over at høre, at hendes forældre er på udkik efter en lokal ejendom.

19: I Get A Sidekick Out of You

I Get a Sidekick Out of You: Lane og Zacks bryllup er nært forestående, men da Luke har travlt, bliver Michel udvalgt til at skulle være Lorelais ledsager ved festen. Men Michel får billetter til en Celine Dion-koncert og trækker sig. Rory foreslår, at Chris i stedet ledsager Lorelai, og han er fyr og flamme. Under bryllupsfesten kollapser Lorelai, og Christopher må tage sig af hende.

20: Super Cool Party People

Super Cool Party People: Luke beslutter at afholde en fødselsdagsfest for April i cafeteriaet. Lorelai melder sig som medhjælper, men bliver dybt såret, da Luke mener, at det er for tidligt at April og Lorelai mødes. Luke skifter mening, da festen bliver en katastrofe. Lorelai får nu chancen for at skabe kontakt til April, mens festen bliver forvandlet til en succes. Rory skynder sig til hospitalet for at besøge Logan, der er kommet slemt til skade under et vovestykke.

21: Driving Miss Gilmore

Driving Miss Gilmore: Logan bliver udskrevet fra hospitalet, hvorefter Rory begynder at pylre om ham. Liz har store nyheder til Luke. Emily får foretaget en laser øjenoperation, og Lorelai er nødt til at fungere som hendes chauffør. Rory bliver vred over en udtalelse, som Logans far er kommet med om hende i avisen Wall Street Journal. Jackson opdager, at en tidligere medhjælper har plantet marijuana på en af hans marker. Sammen med Sookie forsøger han at slippe af med det.

22: Partings

Partings: Stars Hollow bliver rendt over ende af gademusikanter, da det rygtes, at byens tidligere gademusiker har fået en professionel karriere. Aftenen inden at Logan får sin afgangseksamen fra Yale afholder Rory en stor fest for ham, men stemningen er bittersød, for han er tvunget til at rejse til London straks efter ceremonien. Emily og Richard forsøger at skaffe Christopher en date med smuk ung kvinde. Lorelai fortryder, at hun lod Luke udskyde brylluppet.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer