Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Ghostbusters

1 timer 53 minutter
5.3
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Erin Gilbert skrev i sin tid sammen med Abby Yates en bog om spøgelser, og nu prøver hun at lægge afstand til sin fortid for at blive taget alvorligt som universitetsprofessor. Men efter adskillige observationer af ondsindede spøgelser i New York, må de to forskeres ekspertise alligevel tages i brug. Sammen med opfinderen Holtzmann og ærke-newyorkeren Patty opretter Abby og Erin spøgelsesjægergruppen Ghostbusters, der straks går ind i kampen mod de spøgelser, der truer med at udrydde New York.
Trailer:

Ghostbusters - New York truet af spøgelser

Ghostbusters er et 2016-reboot af Harold Ramis’ originale film fra 1984 med samme titel. Ghostbusters anno 2016 er en fortælling om en storby truet af spøgelser, og i denne version er det fire kvinder, der bærer hovedrollerne. På deres jagt efter spøgelser i New York, Manhattan, må forskerne Abby Yates (Melissa McCarthy) og Erin Gilbert (Kristen Wiig), efter flere observationer af paranormale aktiviteter, alliere sig med excentrikeren Jillian Holtzman (Kate McKinnon), der som ingeniør kan hjælpe dem på deres færd gennem storbyen. Med base i et nyt kontor, starter de deres søgen og udvikling af udstyr. I mellemtiden er der flere civile observationer af spøgelser, blandt andet af billetkontrolløren Patty Tolan (Leslie Jones), der, med sit kendskab til byen, snart kommer til at hjælpe gruppen i kampen mod spøgelserne. Instruktøren bag filmen, Paul Feig, står også bag andre komedier som Bridesmaids (2011) samt den anerkendte sitcom The Office (2005-2011). Er man fan af action og horror krydret med komedie, er den nyeste Ghostbusters i rækken uden tvivl en film, der bør ses!

Vidste du at?

Trivia

I filmen siger forskeren Erin Gilbert på et tidspunkt “Books can’t fly and neither can babies” - en sjov reference til både originalen Ghostbusters (1984) og Ghostbusters II (1989), hvor begge dele (både flyvende bøger og babyer) forekommer. En anden reference til Ghostbusters-forgængerne ses uden for Erins kontor på universitetet i begyndelsen af filmen, hvor der i baggrunden står en skulptur af afdøde Harold Ramis, som filmen i øvrigt er dedikeret til.

Goofs

I filmen skaffer Patty en bil til holdet, som bliver den nye Ecto-1. Bilen bliver dog præsenteret før, end det egentlig giver mening. Ved den kinesiske restaurant, som er holdets base, efter at Patty har set det første spøgelse, kan man se den nye Ecto i garagen; denne scene foregår bare før, at Patty har fundet den ikoniske bil til holdet. Fejlen er senere blevet fjernet fra Blu Rays, men var at finde, da filmen blev vist i biografen.

Citat

Erin Gilbert: What year is it? Jillian Holtzmann: It's 2040. Our president is a plant!

Ghostbusters - New York truet af spøgelses-invasion

Er du klar til en filmoplevelse præget af spænding, humor og godt drama? Så bør du se Ghostbusters, så snart du kan! Helt uden abonnement kan du både købe og leje filmen hos Blockbuster i dag, og uden tvivl gøre din filmsamling tæt på komplet med en film, der kan ses igen og igen både alene og i selskab med andre. Fuldend din Ghostbusters-oplevelse med denne tredje film i rækken - holdet bag originalen gør det igen. Who you gonna call? Ghostbusters!

I Ghostbusters (2016) følger vi fire kvinder, der vil redde New York fra en spøgelses-invasion. Det viser sig dog ikke at være den letteste opgave.

Læs mere om Ghostbusters
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 53 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer