Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Ghost In The Shell

1 timer 43 minutter
6.4
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
I en ikke alt for fjern fremtid får Major nyt liv. Hun er blevet reddet efter en frygtelig ulykke og cyber-forbedret til den perfekte soldat. Missionen er at stoppe verdens farligste kriminelle. Sammen med sit team kommer hun på sporet af cyber-skurken Kuze, der truer sikkerheden i Hanka Corporation. Men netop på denne opgave opdager Major, at hun måske har mere til fælles med målet, end hun bryder sig om. Ghost in the Shell er en filmatisering af Masamune Shirows manga-forlæg.
Trailer:

Velkommen til cyber-verdenen: Ghost in the Shell

Filmen Ghost in the Shell er baseret på en japansk manga (en tegneserie) af samme navn. Filmen foregår i fremtiden, hvor vi følger Major Motoko Kusanagi (spillet af Scarlett Johansson), der er 'den første af sin slags'. Hun er et menneske, der er blevet reddet fra et terrorangreb, og hun er senere blevet cyber-optrænet til at være så god en soldat, at hun nu kan bekæmpe de største og farligste kriminelle i verden. Terrorismen er på dette tidspunkt nået et nyt niveau: Terroristerne kan hacke sig ind i andre menneskers sind og på den måde kontrollere dem. Det lyder som en sag, som kun Major Kusanagi kan stoppe. Men netop som hun skal til at forberede sig på den store kamp, opdager hun, at hun er blevet løjet for: Hendes liv er aldrig blevet reddet fra et terrorangreb - hendes liv er i stedet blevet taget fra hende! Nu må Major Kusanagi finde ud af, hvad der virkelig er sket. Hun må finde hvem end, der har gjort dette mod hende, og hun må stoppe dem, inden de når at påføre andre samme skæbne. Det kan kun blive en kamp mod tiden og en kamp for livet. Men kan hun nå det, når hun endnu ikke ved med sikkerhed, hvad der egentlig er sket? Og hvordan finder man nogen, der har gjort én uret, når disse personer kun har efterladt spor i éns fortid?

Vidste du at?

Trivia

Dette er Scarlett Johanssons tredje rolle, hvor hun spiller en kvinde, der er blevet 'cyber-optrænet': Hun har spillet Black Widow, som i Marvels univers bliver russisk elitesoldat i en ung alder. Derudover spillede hun Lucy, som gennem et særligt stof kunne kontrollere hele sin hjerne, i filmen af samme navn.

Goofs

På et tidspunkt i filmen tager Kuze Dr. Dahlins cigaret, og her bør man være opmærksom på en lille detalje: Kuze har nemlig først cigaretten mellem sin tommelfinger og sin pegefinger. Men i næste øjeblik er cigeretten placeret mellem hans pegefinger og hans midterste finger.

Citat

"We cling to memories as if they define us, but they don't. What we do is what defines us." "They created me. But they can not control me." "Everyone around me, they feel connected to something. Connected to something, I'm not."

Ghost in the Shell hos BLOCKBUSTER

Ghost in the Shell er en utrolig spændende film, som gør, at du føler dig underholdt af ren spænding fra start til slut. Hvis det lyder som noget for dig, så køb Ghost in the Shell eller lej Ghost in the Shell hos BLOCKBUSTER. Du betaler kun for det, du vil have, så du behøver ikke have et dyrt abonnement hos os for at se en god film. Vi har desuden både billige premiere film og nye film. Så gå i gang med at lave en stor portion pocorn, læn dig tilbage og nyd en god film!

Ghost in the Shell er en science-fiction film, men handler også om livselementer, som mennesker kan identificere sig med. Hvem var vi engang? Hvordan er vi blevet dem, vi er i dag? Og hvordan stopper man kampen mod det onde?

Læs mere om Ghost In The Shell
Fra: Køb 49,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 6.4

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer