Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Geostorm

1 timer 46 minutter
5.4
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Efter at en række hidtil usete naturkatastrofer truede planeten, enedes verdens ledere om at skabe et avanceret netværk af satellitter til at styre det globale klima og dermed holde alle sikre. Men nu er noget pludselig gået galt - systemet, som ellers er bygget til at beskytte Jorden, begynder i stedet for at angribe. Nu starter en nervepirrende kamp mod tiden for at afdække den virkelige trussel og forebygge katastrofen, før en verdensomspændende geostorm udsletter alt og alle.
Trailer:

Science fiction filmen Geostorm åbenbarer os for en verden i nær fremtid, hvor klimaændringerne er så ekstreme, at verdens undergang synes meget nær. Men et genialt projekt ved navn den "hollandske dreng" kan redde både kloden og menneskene på den.

Geostorm er en nervepirrende Science fiction film

I år 2019 er verdens undergang meget nær på grund af de ekstreme klimaændringer som provokerer både oversvømmelser, hedebølger og tørke. Menneskehedens udryddelse synes at være nær. Men en arkitekt ved navn Jake Lawson (Gerard Butler) prøver at redde menneskene og jorden med en opfindelse, som kaldes for "den hollandske dreng", og det ser ud til, at det fungerer. Efter diverse genstridigheder er det dog hans bror Max, der overtager projektet, og Jake trækker sig tilbage sammen med sin datter Hannah. Pludselig dukker der en by op i Afghanistan, der er totalt dækket af is. Alle i byen, både mennesker og dyr, er frosset ihjel. Dette usædvanlige fænomen synes at være blevet provokeret af en teknisk fejl i satellitterne, der styrer jordens klima nu. Jake bliver tilkaldt og bliver sendt ud i rummet for at finde og reparere fejlen under ledelsen af sin bror Max, selv om de to brødre ikke har haft kontakt i lang tid. Situationen spidser til, da Hong Kong bliver ramt af en ekstrem hedebølge, der gør, at gasrørene under gaderne begynder at eksplodere, og får det halve af byen til at kollapse. Inden længe står det dog klart, at det ikke bare drejer sig om almindelige tekniske fejl. Nogen har hacket sig ind i kommunikationssystemet for at provokere en såkaldt Geostorm. Nu må holdet kæmpe for livet. Både for deres eget men også for den Amerikanske præsidents og resten af menneskehedens.

Vidste du at?

Trivia

Sticky Studios har lanceret et computerspil med det samme navn, som ligner handlingerne i filmen meget, bare at det i spillet er tre personer, som kæmper fra jorden af imod en ond satellit. Spillet er vellidt og har modtaget meget god kritik.

Goofs

Da Cheng Long flygter i sin bil gennem gaderne i Hong Kong. Viser termometret i bilen graderne i Fahrenheit, men det bruger man ikke i Kina. Ligesom at bilerne ikke har rettet i højre side. Det er heller ikke troværdigt, at bil navigationssystemet viser en blanding af amerikansk og kinesisk.

Citat

Hannah sidder ved vandet efter en fisketur og siger så: Fortiden kan ikke ændres. Vi kan kun stå sammen om det, der kommer. Men så længe at vi husker at vi alle - hele menneskeheden deler den samme fremtid, så kan vi overleve.

Geostorm er en nervepirrende Science fiction film

Lej Geostorm på Blockbuster allerede i dag, og husk at du på sitet kan finde over 8.000 titler på kendte film foruden en masse gode serier og filmpremiere. Det er meget enkelt at oprette en brugerkonto, som giver dig adgang til et kæmpe udvalg af god underholdning som du både kan købe eller leje, og hvor du kun betaler for det, som du ser. Køb Geostorm med det samme og nyd denne nervepirrende film med masser af aktion som samtidig giver lidt stof til eftertanke.

Læs mere om Geostorm
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 46 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.4

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer