Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Gåsmamman

Sæson 1
8 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Sonja lever et sorgløst liv med sin elskede familie. Hendes mand Frederik sørger for en god økonomi gennem handel med marihuana, hvilket dog ikke er en helt ufarlig branche, og pludselig tvinges Sonja ud i et livsfarligt spil. Hun får både bandemedlemmer og politiet imod sig og vil gøre alt for at beskytte sine børn. Hendes verden bliver vendt op og ned, og hun ved ikke længere, hvem hun kan stole på.
 • Udgivelsesår: 2015
 • Censur:
  Ned til: Køb 99,-

  Pris som konfigureret: 99 ,-

  1: Episode 1

  Sonja Ek lever et lykkeligt liv fuld af kærlighed med sin mand og deres tre børn i en forstad til Stockholm. En dag bliver alt dog pludselig forandret, da Sonja tvinges ind i en kriminel verden for at beskytte sine børn.

  2: Episode 2

  Familien vågner op på hospitalet. Stein kommer under pres for at oplyse, hvem der skød Bromans mand. Familien Ek får deres hjem ransaget af politiet.

  3: Episode 3

  Sonja forsøger at finde ud af, hvem Majoren er. Stein leder efter det forsvundne kokain. Niklas, der sidder inde, vil have Sonja til at komme mere på banen. Christian Broman forlanger penge fra Stein for det stjålne kokain. Linus får en hvalp af Anders.

  4: Episode 4

  Barry tager hjem til Stein for at inkassere penge, men da Stein ikke har nok, tager han Steins og Kattis' malerier. Lukas er babysitter, Gustav får besøg af Jill, og sammen tager de ecstasy. Sonja opsøger Broman for personligt at give ham pengene.

  5: Episode 5

  Sonja leder fortsat efter Majoren. Politiet underretter Niklas om, at Sonja ses med Broman. Sonjas søgen fører hende til Norge. Kattis overtaler Sonja til at fejre Hannahs fødselsdag på Bromans restaurant, og Kattis opdager, at hendes malerier hænger der.

  6: Episode 6

  Nina er væk. Er hun stukket af, eller er hun blevet kidnappet? Sonja har fortalt Lukas om, hvad Stein har gjort, og Lukas opsøger ham. Broman har mistanke om, at Sonja ved, hvem Majoren er.

  7: Episode 7

  Politiet er begyndt at overvåge Sonja 24 timer i døgnet, da de ved, at hun tilbageholder viden. Sonja og Magdalena formår at narre politiet. Kattis sætter både Sonja og Stein til vægs. Linus begynder at få hukommelsen tilbage.

  8: Episode 8

  Begravelse. Linus er begyndt at få hukommelsen tilbage og vil fortælle Sonja, hvad han ved. Kattis får bange anelser om, hvem der står bag bomben og fortæller det til Sonja. Kattis og Hanna fortæller Sonja endnu mere, og hun indser, at Niklas har løjet overfor hende. Hun begynder at forstå, hvordan det hele hænger sammen.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer