Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Frost

1 timer 39 minutter
7.5
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
I ”Frost” slår den frygtløse optimist, Anna, sig sammen med den hårdføre bjerg-mand Kristoff og dennes tro rensdyr, Sven, på en fantastisk rejse gennem Everest-lignende forhold, hvor de møder mystiske trolde og en hylende sjov snemand ved navn Olaf. Det er et kapløb mod tiden, for de skal finde Annas søster, Elsa, hvis isnende kræfter har fastfrosset kongeriget Arendal i evig vinter.
Trailer:

Frost - Disney har gjort det igen

Animationsfilmen Frost fra 2013 er endnu et pletskud fra Walt Disney Pictures. Den handler om de to søstre, Elsa og Anna, som er prinsesser i kongeriget Arendal. Lillesøsteren Anna er noget så betaget af sin storesøster, Elsa, som har magiske evner der kan skabe kulde, is og sne, men en dag går det gruelig galt, og deres forældre skiller de to søstre ad. Elsas evner må for alt i verden skjules for omverdenen og dermed også for Anna. Flere år går, men da begge forældre er gået bort, skal Elsa krones til dronning og tronfølger samt gense sin kære søster. Desværre har hun dog stadig store problemer med at håndtere sine magiske evner, og i et raserianfald kaster Elsa is, sne og kulde over hele kongeriget, så det fryser til. Derefter flygter hun langt op i bjergene. Nu er det op til den optimistiske Anna, den muntre levende snemand Olaf, sneblok-sælgeren Kristoffer og rensdyret Sven at bryde Elsas forbandelse, så kongeriget kan tø op og blomstre igen. Det bliver dog ikke så nemt, da de møder flere udfordringer på deres vej. Frozen, som er filmens engelske titel, er en skøn og ekstremt populær film, som vandt indpas hos både store og små, da den udkom. Den dag i dag er det den største animationsfilm nogensinde målt på indtjening. Glæd dig til at se eller gense den.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Frost er løst baseret på vores egen Hans Christian Andersens dejlige eventyr om Snedronningen? Vidste du, at Frost vandt en Oscar for både Årets bedste animationsfilm og Bedste originale sang. Sangen blev sunget af Idina Menzel, som også lægger stemme til Elsa.

Goofs

Efter Sven og Kristoffer har forladt Anna ved slottet og går tilbage mod bjerget, går de i sneen og efterlader sig fodtryk. Da skyen viser sig over slottet, og de kommer tilbage, er der slet ingen tegn på fodaftryk i sneen.

Citat

"Hvis vi ikke snart gør noget, så fryser vi alle ihjel", "Jeg er pinlig, du er flot", "Hej alle sammen, jeg hedder Olaf", "Jeg kan standse den her vinter", "Ned med fødderne, helt ærligt, den er nylakeret. Er du født i en lade?".

Frost er en rørende fortælling om sand søskendekærlighed

Den dejlige animationsfilm finder du lige her hos Blockbuster. Lej Frost eller køb Frost hos os, uden at du behøver at have et abonnement. Her betaler du nemlig kun for det, du vil have. Vi har billige premierefilm og et stort udvalg af alverdens film til både små og store. Læs meget mere på vores hjemmeside http://blockbuster.dk/om, du bliver ikke skuffet. Saml familien, find bland-selv slikket frem og sæt jer godt til rette i sofaen. Det er tid til film!

Lad dig ikke snyde af, at Frost er en animationsfilm, den kan ses af alle aldre op til flere gange. Få fat i den hos Blockbuster, det er både nemt og billigt.

Læs mere om Frost
 • Udgivelsesår: 2013
 • Spilletid: 1 timer 39 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer