Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Frøken Frimans krig

Sæson 1
3 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Dagmar Friman flytter hjem efter flere år i suffragette bevægelsen i London. I protest mod det mandsdominerede samfund og den almindelige svindel med fødevarer beslutter hun sig for at starte fødevarekooperativet Svenska Hem, kun bestående af kvinder. Byens mandlige næringsdrivende er fast besluttede på at forhindre åbningen og skyr ingen midler. Kampen bliver hård og personlig, og for kvinderne i kooperativet bliver det ikke bare en kamp for deres fælles projekt, men et skelsættende opgør, som baner vejen for kvindefrigørelsen.
 • Udgivelsesår: 2013
 • Censur:
  Ned til: Køb 99,-

  Pris som konfigureret: 99 ,-

  1: Afsnit 1

  Dagmar Friman flytter hjem efter flere år i suffragette bevægelsen i London. I protest mod det mandsdominerede samfund og den almindelige svindel med fødevarer beslutter Dagmar Friman sig for at starte et fødevarekooperativ for og med kvinder. Byens mandlige handlende frygter konkurrencen og prøver at stoppe projektet. Serien er inspireret af en sand historie om klassekamp og kvindekamp i 1900-tallets begyndelse.

  2: Afsnit 2

  Dagmar Friman og fødevarekooperativet Svenska Hem annoncerer efter personale og planlægger varesortimentet. Men byens næringsdrivende er fast besluttede på at forhindre åbningen og skyr ingen midler. Stik-i-rend drengen Gunnar er i hemmelighed begyndt i skolen. Samtidig knirker Axel og Lotties ægteskab.

  3: Afsnit 3

  Dagmar forsøger at samle kvinderne inden åbningen af butikken. Men krigen med de mandlige næringsdrivende optrappes og det bliver sværere og sværere for Dagmar, Kinna, Emmy og Alma at holde sammen. Lottie vender tilbage til byen men tør ikke længere engagere sig i Svenska Hem efter Axels trusler om at tage børnene fra hende ved en skilsmisse.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer