Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Fringe

Sæson 3
22 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Fringe-teamet flygter ud af det parallelle univers - undtagen Olivia. Hun er fanget i den anden verden, mens hendes dobbeltgænger lever hendes liv i den verden, vi kender. Samtidig roder hun sig ind i en intens kærlighedsaffære med Peter. Da Olivia vender tilbage, sættes loyaliteten på prøve og der sker flere bizarre og skræmmende begivenheder. Og hemmeligheder fra 1985 komplicerer tingene yderligere.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Olivia

Olivia: Olivia, der er blevet fanget på Den anden side, forsøger at flygte og vende tilbage sin egen verden. Walter, fra Den anden side, har imidlertid helt andre planer. Olivia opdager, at hun må konfrontere en indre trussel.

2: The Box

The Box: Fringe-holdet på den rigtige Jorden efterforsker folk, som er blevet bragt i en ubrydelig trance af en mystisk kasse. Walter og Nina deltager ved oplæsningen af William Bells testamente hos Massive Dynamic.

3: The Plateau

The Plateau: Tilsyneladende ubetydelige handlinger fører til dødbringende konsekvenser, og Fringe-afdelingen efterforsker sagen, mens Olivia forsøger at håndtere en skræmmende vision. Minister Bishop afslører de hemmelige planer han har med Olivia over for hendes overordnede, oberst Broyles.

4: Do Shapeshifters Dream of Electric Sheep?

Do Shapeshifters Dream of Electric Sheep?: Thomas Jerome Newton aktiverer en 'sovende' formskifter-agent, som skal håndtere en potentielt faretruende situation, der involverer en betydningsfuld myndighedsperson. Fringe-afdelingens efterforskning af Massive Dynamic bringer Walter i livsfare og Olivia i højeste alarmberedskab.

5: Amber 31422

Amber 31422: På Den anden side begiver en mand sig ud for at få befriet sin bror fra en karantæne-zone. Den alternative Walter indleder sine eksperimenter for at kunne genskabe Olivias særlige evne til at rejse sikkert mellem de to verdener.

6: 6955 kHz

6955 kHz: Langs østkysten bliver 15 personer ramt af hukommelsestab efter at have lyttet til den samme radiofrekvens, så Fringe-afdelingen bliver tilkaldt. Peter forsætter sit arbejde på Den anden sides masseødelæggelsesvåben, og han forsøger fortsat at etablere et forhold til Olivia uden at vide, hvem hun virkelig er.

7: The Abducted

The Abducted: Ovre på Den anden side forsøger Olivia at opklare en række kidnapninger, som involverer oberst Broyles personligt. Samtidig søger hun hjælp hos en skjult allieret for at finde en vej tilbage til hendes egen verden.

8: Entrada

Entrada: Olivia forsøger at finde en allieret, der kan hjælpe hende. Samtidig finder man et apparat, der kan kommunikere mellem de to verdener. Peter forsøger at håndtere nogle nylige afsløringer om Dommedagsvåbenet, samt om Olivias sande identitet.

9: Marionette

Marionette: Fringe afdelingen efterforsker sagen om en mand, som har fået sit hjerte fjernet, hvilket sætter gang i en række bizarre begivenheder. Peter får afsløret, hvem det egentlig er, som han har datet med igennem de seneste par måneder.

10: The Firefly

The Firefly: Observatøren genforener musikeren Roscoe Joyce med hans afdøde søn, hvilket sætter gang i en række begivenheder, som kulminerer med en prøvelse på liv eller død for Walter. Olivia må forsøge at håndtere følgerne af hendes fravær fra Denne side. Walter indleder et venskab med Joyce, der var tangentspiller i hans yndlingsband fra 1970'erne.

11: Reciprocity

Reciprocity: Walter spørger Nina om hun kan forstå den særlige forbindelse mellem Peter og Dommedagsvåbenet, mens holdet overværer monteringen af våbnet hos Massive Dynamic. Fundet af et lig resulterer i en storstilet efterforskning.

12: Concentrate and Ask Again

Concentrate and Ask Again: CDC frygter et angreb med biologiske våben, og indkalder Fringe-afdelingen for at undersøge en forskers mystiske dødsfald. Forskerens skelet er gået i opløsning, efter at han indtog et blåt pulver. En person fra Walters fortid går modstræbende med til at assistere holdet, til trods for deres forbindelser med Olivia.

13: Immortality

Immortality: Ovre på Den anden side forbereder en terrorist sig på at indlede et angreb med kødædende insekter. Den alternative Olivia bliver genforenet med sin kæreste. Selv om den alternative Walter er fast besluttet på at beskytte sit univers, så er der dog visse grænser han ikke vil overskride.

14: 6B

6B: Fringe-afdelingen aflægger besøg hos en sørgende enke, som kan sættes i forbindelse med en gådefuld hændelse. Peter og Olivia forsøger at slå bro over den følelsesmæssige kløft, som adskiller dem.

15: Subject 13

Subject 13: Denne opfølgning på sidste sæsons episode med "Peters" flashback omhandler en gribende periode for både de to Bishop familiemedlemmer og Olivia.

16: Os

Os: Fringe-afdelingen bliver indkaldt til at undersøge en tyvs død, hvis lig trodser tyngdekraften. Imens bliver Walter besat af at bringe William Bells ånd tilbage, så han kan bruge sin vens hjælp til at stoppe nedbrydningen af barriererne mellem de to universer.

17: Stowaway

Stowaway: Da Fringe-afdelingen undersøger et tilsyneladende selvmord, finder de et andet sæt fingeraftryk, der fører dem til en kvinde med uhyggelige egenskaber.

18: Bloodline

Bloodline: Intensiteten af livet på Den anden side accelererer, da Olivia befinder sig i livsfare.

19: Lysergic Acid Diethylamide

Lysergic Acid Diethylamide: Holdet gør et desperat forsøg på at fjerne William Bells bevidsthed fra Olivias krop før hun er tabt for evigt.

20: 6:02 AM EST

6:02 AM EST: Begyndelsen til enden udløses, da Walternate finder en måde at skabe ravage på Den anden side.

21: The Last Sam Weiss

The Last Sam Weiss: Olivia arbejder sammen med den mystiske Sam Weiss i et desperat kapløb med tiden.

22: The Day We Died

The Day We Died: Peter får med Olivias hjælp held til at entrere maskinen og transporteres til den nærmeste fremtid, hvor Walternates univers er det, der er blevet ødelagt. Peter lærer om maskinens oprindelse og dens ultimative formål.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer