Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Frikendt

Sæson 2
8 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Tyve år efter at være frikendt for mordet på sin ungdomskæreste får Aksel pludselig et opkald fra Norge, der ændrer alting. I sæson er Aksel stadig i Norge og sæsonen starter, at da William overlever sit selvmordsforsøg, er Aksel overbevist om, at William nu skal i retten og dømmes for drabet på Karine. Men den unge, nyansatte statsadvokat, Amina Sahir, ser anderledes på sagen.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Tilståelsen

William overlever selvmordsforsøget, og Aksel er sikker på, at han vil blive stillet for retten og dømt for drabet på Karine. Men den unge, nyansatte statsadvokat ser anderledes på sagen.

2: Motivet

Det skaber uro i Lifjord, da Aksel begynder at grave i fortiden efter beviser, som kan få William sigtet for drab. Det viser sig, at det ikke kun er William, som har noget at skjule.

3: Konspirationen

Aksel graver videre, desperat efter at overbevise Amina Sahir om, at der er grundlag for en retssag mod William. Amina begynder selv at stille spørgsmål.

4: Afsløringen

Der er lagt op til en dramatisk og oprivende retssag i Lifjord. Gamle sår rives op igen, og nye hemmeligheder bliver afsløret.

5: Dommen

Efter Williams rystende afsløringer piskes stemningen mod Aksel op. Et uventet vidne vender sagen, og Aksel tvinges til at genopleve gamle traumer. Otto Haudemann presser William og Eva til at træffe ubehagelige valg.

6: Jagten

Efter retssagen vender byen sig for alvor med Aksel. Eva vil tilbage til Solar Tech, og Lars må træffe et vigtigt valg.

7: Forræderiet

En ny tragedie rammer Lifjord, og Aksel fatter nyt håb om, at Karine-sagen kan løses en gang for alle. Amina havner i et vanskeligt dilemma.

8: Morderen

Løgnene og fortielserne om Karines død truer med at ødelægge alle involverede. Da Aksel endelig afslører sandheden, kan det få fatale konsekvenser.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer