Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Flatliners

1 timer 46 minutter
5.2
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Hvad ligger der uden for livets grænser? Den medicinstuderende Courtney er stærkt optaget af at kunne finde videnskabeligt bevis på et liv efter døden. Hun overtaler nogle af sine medstuderende til at deltage i et hemmeligt forsøg. Ved at stoppe deres hjerter i korte perioder kan de udløse nærdødsoplevelser, som de håber kan give dem svar på, hvad der sker med os, efter vi dør. Oplevelsen udvider Courtneys bevidsthed, men de fem studerendes leg med døden får også mere skræmmende konsekvenser. Danske Niels Arden Oplev har instrueret dette remake af den klassiske 90'er-film, der fik den danske titel Leg med døden.
Trailer:

I Flatliners møder vi fem medicinstuderende, som er besatte af at finde ud af, hvad der sker efter døden. Med et dristigt eksperiment bedriver de sig ud på en farlig rejse.

Flatliners bevæger sig ud i efterlivet

Flatliners er en Amerikansk science fiction-film fra 2017. Filmen handler om fem medicinstuderende, som er opsat på at finde ud af, hvad der sker efter døden - koste hvad det vil. Besættelsen giver dem en frygtløs villighed til at sætte deres eget og hinandens liv på spil, hvis det betyder, at de kan finde svaret på et af livets store spørgsmål. I eksperimentet hjælper de hinanden med at falske et hjertestop for derefter at blive genoplivet, i håb om at få en større indsigt i, hvad der sker i efterlivet. De får opsigtsvækkende resultater, og forsøget bliver hurtigt mere spændende som resultaterne udvikler sig. Som medicinstuderende ved de, hvor meget et menneske kan holde til, men de kan alligevel ikke vide sig sikre. Efterhånden som de bliver klogere og mere modige, skubber de grænserne til det punkt, hvor det bliver farligt. Et minut i døden bliver til to, og før de ved af de konkurrerer de om, hvem der tør lege i efterlivet i længst tid. Som deres erfaringer intensiverer, begynder de studerende at opleve mærkelige eftervirkninger. De ser pludselige glimt fra deres barndom, og virkelige billeder, som afspejler synder de har begået, eller som er blevet begået i mod dem. Grænsen mellem virkelighed og drømme bliver langsomt udvisket, og de fem unge mennesker begynder at stille spørgsmålstegn ved deres egen sunde mentalitet.

Vidste du at?

Trivia

Lilly Singh, kendt Youtuber, aflagde prøve til filmen, men blev ikke optaget. Ellen Page, der spiller Courtney Holmes i Flatliners, har lagt stemme til Jodie Holmes i videospillet Beyond Two Souls. Begge karakterer har samme efternavn, hvilket kan være en reference til videospillet.

Goofs

Defibrilleringspuder er kun effektive, når de er i direkte kontakt med huden. Tøj kan få strømmen til at gå over brystet, og ikke gennem det, som det skal. Illustrationen af defibrillering i Flatliners bærer en meget lille lighed med virkelighedens scenarier.

Citat

Jamie: "It's a great day to die!" Jamie: "Now I'm going to kill you." Jamie: "I did not know that the side effects would show up and start hunting us down!" Courtney: "This was my fault." Courtney: "The only way to find out is to see for ourselves."

Se Flatliners og oplev efterlivet

Har du nogensinde undret dig over, hvad der sker, efter vi dør? Efterlivet er et af livets store spørgsmål, og i Flatliners bliver grænserne skubbet til det yderste, for at finde svaret. Køb Flatliners og kom med, når fem medicinstuderende sætter deres eget og hinandens liv på spil, for at opleve efterlivet. Alt er midlertidig ikke så nemt, som det ser ud. Selvom man er medicinstuderende, kan man ikke vide sig sikker på den del af livet, der aldrig er fundet svar på. Lej Flatliners hos Blockbuster.

Læs mere om Flatliners
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 46 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer