Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Fist Fight

1 timer 28 minutter
5.6
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Det er skoleårets sidste dag, og den høflige gymnasielærer Andy gør sit bedste for at holde hovedet koldt til trods for, at dagligdagen er fyldt med skandaløse drengestreger, nedskæringer, der truer hans job, og at hans hustru er højgravid med deres andet barn. Situationen ændrer sig fra dårlig til endnu værre, da han vækker vreden hos den hårde, frygtede kollega Ron, som udfordrer ham til en slåskamp i skolegården.
Trailer:

Fist Fight er endnu en sjov skolekomedie fra USA. Denne gang handler det dog ikke om elevernes interne kampe eller kame mod lærerne. Nej, denne gang er de lærerne imellem.

Fist Fight - en hårdtslående komedie

Fist Fight er en hårdtslående komedie, som tager afsæt i skoleårets aller sidste dag. Dagen viser sig hurtigt at blive meget hektisk og vild, så den altid meget høflige gymnasielærer, Andy Campell, skal virkelig gøre et stort stykke arbejde, faktisk sit bedste, for at holde hovedet koldt, da det går vildt for sig. Generelt er det ret hektisk at være Andy Campell. Alle hans dage er fyldt op med det, som mange vil kalde drengestreger og ikke mindst mange nedskæringer. Dette truer i den grad lærerens job, og det gør det ikke bedre, at han har en kone, som går hjemme og er højgravid med parrets andet barn. Lige som man ikke tror, det kan blive værre, så gør det det. Andy Campell gør sin kollega, den hårde og frygtede Ron Strickland, utrolig sur på sig. Det ender med, at Ron Strickland får udfordret Andy Campell, den høflige lærer og vordende far, til en god gammeldags slåskamp nede i skolegården, når klokken ringer. Denne skolekomedie er en relativ ny form inden for sit felt. I de fleste amerikanske skolekomedier ser vi ofte elevernes interne kampe, eller elevernes kampe mod lærerne. Men i denne film er der altså fokus på kampen mellem to lærere, som er meget forskellige i deres personlighed. Filmen er super godt instrueret af Richie Keen, så forbered dig på en masse grin.

Vidste du at?

Trivia

Dette er den første film, som Richie Keen har instrueret. - Dette er Tracy Morgans første film, efter han havde været ude for et slemt biluheld. - Ifølge Ice Cube tog scenen med den egentlige slåskamp i skolegården hele otte dage at optage.

Goofs

Efter at have afsløret "tegningen", som er på venstre side af tavlen, kan man se på tavlen, at der er tegnet med lilla, og den var der også dagen efter. Hvis den var blevet visket ud, for at skrive noter, ville Campell ikke have tegnet den igen.

Citat

Strickland: I'm gonna fight you! - Coach Crawford: He's gonna knock the sex out of you! - Campbell: Teachers don't fight! - Strickland: Fuck the police. - Ally: Bully this, bitch! - Campbell: I'm fucking done with this shit! Strickland wants to fuck with me? Campbell's going to fuck right back!

Køb eller lej Fist Fight

Hvis du blot vil se filmen en enkelt gang, så lej Fist Fight. Hvis du vil have den, så du altid kan se den, så køb Fist Fight. Her hos BLOCKBUSTER betaler du nemlig kun for det, som du rent faktisk ser. Du er ikke bundet op via noget abonnement, som du skal betale til hver måned. Du finder desuden altid et hav af film hos os - både de gamle klassikere og naturligvis også det helt nye, det gælder også præmierefilm.

Læs mere om Fist Fight
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 28 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.6

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer