Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  
Filtrering

Stand-up & satire 104 titler

Sorter efter:

Stand-up & satire 104 titler

Sorter efter:

Stand up - bare grin løs

Hvis du har brug for en film, der kan få dig til at grine, så er stand up lige noget for dig. Stand up comedy er som sådan ikke en film i klassisk forstand, der indeholder mange scener, skuespillere og sådan. Nej, her er det én person, i få tilfælde flere, men ofte en ad gangen, der står på en scene og underholder dig hele vejen igennem. Typisk har denne person et manuskript, der er aktuelt på den ene eller den anden måde, så man som publikum, eller seer af filmen, kan identificere sig bedst muligt med de sjove jokes. Der findes også en anden form for underholdende film setup: Satire. Her er vi mere over i den klassiske film, hvor vi ser flere komikere og et setup, der ligner rigtig film: Altså med forskellige scener og der klippes. Hvis du er til lette grin så er disse to genre helt sikkert lige noget for dig.

Stand up er en ung genre

I dag finder du ikke den person, der ikke ved hvad stand up er. Dansk stand up er inde i en æra, hvor det ene one man show efter det andet kører, der kommer flere og flere satire programmer og det eksponeres på tv. Dog skal vi ikke så mange år tilbage, før vi ikke kendte til denne form for underholdning i Danmark. Stand up bygger på en gammel form for underholdning, som vi har fornyet gennem årene. Faktisk fandt den nuværende form for underholdning sted i udlandet i midten af det sidste århundrede. Danmarks stand up komiker nummer et er uden tvivl Anders "Anden" Matthesen, der lagde helt nye standarter for genren.

Vi har mange dygtige komikere

Her i Danmark har vi rigtig mange dygtige komikere, der er gode til at underholde på vidt forskellige måder, så der er lidt til enhver smag. Er du til den klassiske form for stand up, de såkaldte one-man shows, så vil Anders "Anden" Matthesen være lige noget for dig. Lige gyldigt hvilke af hans stand up shows du vælger, så er du garanteret masser af underholdning og gode grin. Vi fører også dansk comedy satire, hvis du er mere til den slags. Her kan vi på det kraftigste anbefale Rytteriet Live, hvor hjernen bag er de super sjove Rasmus Botoft og Martin Buch, som også får hjælp af andre dygtige skuespillere, som også gør det super godt. Hvis du slet ikke kan få nok satire, så har du også mulighed for at finde engelsk satire. Her kan du finde den verdenskendte Monty Pyton, som til hver en tid vil give dig gode og billige grin.

Bliv underholdt med stand up

Hos BLOCKBUSTER fører vi et bredt udvalg af stand up shows og dansk satire. Vi har altid de nyeste film på lager, og selv vores premierefilm kan du se billigt. Derudover betaler du kun for det, du vil se, og bliver ikke bundet op via et abonnement. Det er med andre ord super let og billigt at blive underholdt med stand up og satire lige her hos BLOCKBUSTER. Se og læs meget mere om dine fordele som bruger på BLOCKBUSTER her. Kig dig omkring her på siden og find alle vores super sjove film, som du kan købe eller leje til næsten ingen penge.