Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Fifty Shades - I mørket

1 timer 53 minutter
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Mangemillionæren Christian Grey har besluttet sig for at få Anastasia tilbage. Det lykkes, men denne gang er det hende, der bestemmer reglerne. Langsomt får Anastasia genopbygget en forsigtig tillid til Christian, og håbet om en fremtid sammen vokser. Men da Greys fortid melder sig på banen, i form af hans mentor og en gammel elsker, trues deres forhold på ny. Fifty Shades - I mørket er baseret på den anden bog i E.L. James' bestseller-trilogi.
Trailer:

Fifty shades - i mørket, er anden del af filmatiseringen.

Fifty shades - i mørket er den anden del af den verdensberømte bogserie om den unge Anastasia og hendes stormfulde forhold til den lidt ældre og stenrige Christian Grey. Anastasia har egentlig gjort forholdet forbi, men fristes alligevel over evne og genoptager det erotisk stærke og eksperimenterende forhold. Selvom nogle af Christians ex'er gør, hvad de kan for at ødelægge hans forhold til Anastasia, formår de to at holde sammen. En ny og truende figur viser sig på scenen: Christians ældre læremester, fornemt spillet af Kim Basinger, er en mere og mere nærværende person fra Christians fortid, som Anastasia skal kunne kapere. Selv om Anastasia formåede at gøre forholdet forbi og dermed få rokket lidt på magtpositionerne de to imellem, så er det helt indlysende, at det stadig er Christian, der har magtmajoriteten. Erotikken er den altdominerende faktor i deres forhold, og det er kun lidt, de hver især ved om og tager del i hinandens øvrige liv. Christian har en erotisk magt over Anastasia, men det viser sig, at det også gælder den anden vej rundt. Er deres forhold stærkt nok til at klare presset udefra i form af Christians tidligere kærester - og til at de kan håndtere den mere og mere udtalte modstand mod at lade sig helt og aldeles dominere, der spirer i Anastasia? Det er det store spørgsmål.

Vidste du at?

Trivia

Kim Basinger havde en hovedrolle i filmen 9 ½ uge, som har nogle af de samme elementer i handlingen, som Fifty shades - i mørket har. Manuskriptforfatteren, Niall Leonard, er gift med E. L. James, som har skrevet bogserien, som filmene er baseret på.

Goofs

Da Christian står bag ved Anastasia og de styrer båden, har han handsker på i den første scene, men i en senere scene derfra har han ingen handsker på. Anastasias hår er ikke vådt, efter at hun har gået i regnen om natten.

Citat

Hannah: Maybe now would be a good time to go over what you expect of me. Anastasia Steele: I expect you to call me Ana. I don't expect you to fetch me coffee unless you're getting some for yourself. And the rest we'll just make up as we go along.

Gense Anastasia og Christian i Fifty shades - i mørket

Skal denne nummer to film i serien hjem at stå i din filmsamling, så køb Fifty shades - i mørket, og du vil kunne gense den et utal af gange. Foretrækker du at se den online, så lej Fifty shades - i mørket. Om du køber eller lejer hos BLOCKBUSTER, så betaler du kun for, hvad du har brug for. Du findes alle vores mange titler inde på vores webshop - også Fifty shades - i mørket. Find den, og lej eller køb den.

i Fifty shades - i mørket kommer Anastasia og Christians forhold på en prøve. Stærke kræfter (kvinder fra Christians fortid) presser deres forhold. Lykkes det for dem at stå presset igennem?

Læs mere om Fifty Shades - I mørket
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 53 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 4.6

  Brugernes anmeldelser

  30/07/2017 : -Malou -
  helt utrolig!!
  bedste film til dato!

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer