Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Fences

2 timer 14 minutter
7.2
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Pittsburgh, 1950'erne. Lidenskabeligt portræt af den tidligere baseballspiller Troy Maxson, der kæmper for at forsørge dem, som han elsker, i en verden, der truer med at ødelægge ham. Fences er en filmversion af August Wilsons Pulitzer Prize-vindende skuespil, og den dirrer af de universelle sandheder om kærlighed, tilgivelse og lykke.
Trailer:

I Fences følger vi en afrikansk/amerikansk mand, der i 1950'ernes USA forsøger at forsørge og opdrage sin familie. På samme tid forsøger han at komme overens med de begivenheder, der har formet hans eget liv.

Fences, et amerikansk stykke kultur

Filmen Fences byder på ikke mindre end en pragtpræstation fra skuespilleren og instruktøren Denzel Washington. Han er formidabel i sin fortolkning af rollen som en sort amerikansk familiefar i 1950'ernes USA. Ikke alene kæmper han for at forsørge sin familie på en ussel løn som skraldemand i et land, der stadig ser meget skævt til den sorte race, men han forsøger også samtidig at acceptere, hvilket slag skæbnen har givet ham. Hans liv har nemlig været meget anderledes, da han som yngre var en feteret stjerne inden for baseball. Denzel Washington, der ikke alene spiller hovedrollen i filmen, men også har instrueret den og er producer på filmen, har virkelig lagt sig i selen. Det er heller ikke gået ubemærket hen, for filmen er blevet nomineret til hele to Academy Awards. Det er en meget smuk film, der bygger på August Wilson’s Pulitzer prisvindende skuespil. En tung arv at løfte, men det er lykkedes til UG med kryds og slange. Rollen som Rose Maxson spilles af Viola Davis (Get on Up, Ender's Game, Spis Bed Elsk) og Troy Maxson spilles som sagt af Denzel Washington (The Magnificent Seven, Man on Fire, Training Day) og Jim Bono spilles af Stephen Henderson (Svindel på højt Plan, Ekstremt højt og utroligt tæt På, The American Side). Så sæt dig tilbage, og nyd dette stykke amerikansk kultur.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Denzel Washington straks følte sig hjemme i filmens manuskript. Grunden til dette skal findes i, at han tidligere i sin karriere har været med i ikke mindre end 114 forestillinger baseret på selv samme historien på Broadway.

Goofs

Fences udspiller sig primært i 1956 og handlingen fortsætter op til 1962, hvor Cory ses i Marine Korpsets blå tøj. Men det tøj, han har på i scenen blev ikke taget i brug før i 1965, altså længe efter 1962.

Citat

Troy: "It's not easy for me to admit that I've been standing in the same place for eighteen years!" Rose: "Well, I've been standing with you! I gave eighteen years of my life to stand in the same spot as you!"

Se Fences og nyd Denzel Washington

Køb Fences hos blockbuster.dk allerede i dag og oplev, hvordan Denzel Washington spiller mesterligt. Hos blockbuster.dk er der ikke noget dyrt løbende abonnement. Du betaler kun for det, som du ønsker at se. Du finder altid over 8.000 titler at vælge imellem, og der kommer løbende nye til. Find din næste filmoplevelse mellem vores mange præmiere film og prisvindende serier. Hos Blockbuster bestemmer du selv, om du vil købe eller leje din næste store filmoplevelse. Så køb eller lej Fences hos blockbuster.dk.

Læs mere om Fences
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 14 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer