Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Fear the Walking Dead

Sæson 2
15 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Travis, Madison, og deres sammenførte familie sætter sejl på Strands båd, der ligger ud for Californiens kyst, i et forsøg på at undslippe apokalypsen. De søger ud på havet og håber at komme i sikkerhed, men her finder de endnu flere problemer...
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Monster

Familierne flygter fra det brændende Los Angeles på Strands yacht. Strand er omgivet af mystik. Gruppen kommer i fare på havet.

2: We All Fall Down

Gruppen søger ly hos en suvivalist-familie. Madison forsøger at afdække familiens egentlige motiver. Salazar arbejder på at afsløre Strands hensigter.

3: Ouroboros

Madison konfronterer Strand om hans mystiske destination. Nick, Alicia og de andre undersøger vragdelene efter et nedstyrtet fly.

4: Blood in the Streets

"En familie i nød kommer om bord på ""Abigail"". Strand tager bort, og hans fortid begynder at dukke op. Nick leder efter en af Strands kompagnoner."

5: Captive

Alicia prøver at blive genforenet med sin familie. Travis møder et velkendt ansigt. Madison og Nick anfører et angreb for at redde deres familie mod alle odds.

6: Sicut Cervus

En konflikt bryder ud under et sidste forsøg på at nå Strands destination. Chris træffer et valg, som ryster familien. Nick møder en ny moderskikkelse.

7: Shiva

Vores familie står over for deres største prøvelse hidtil. Nick, Madison, Travis og andre anstrenger sig for at holde hinanden i nærheden.

8: Grotesque

Nicks stadige søgen efter svar fører ham til et dødbringende alles kamp mod alle-landskab, og en dunkel detalje fra hans fortid bliver afsløret.

9: Los Muertos

Efter lejrens fald forsøger Madison, Strand og de andre at komme videre, og Nick bliver rekrutteret til en farlig opgave.

10: Do Not Disturb

Travis har svært ved at knytte bånd til Chris mens de søger efter ly. Alicia møder en ensom kvinde med en blodig fortid.

11: Pablo & Jessica

Alicia og Madison samarbejder om at forene de to konkurrerende fraktioner. Nick udnytter sine evner fra sit tidligere liv til at påtage sig en ny rolle i kolonien.

12: Pillar of Salt

Madison går i aktion, da en af hotellets gæster bliver voldelig. I Colonia viser Alejandro en mørkere side af sig selv.

13: Date of Death

Flygtninge strømmer ind på hotellet, inklusive en uventet flygtning fra gruppen. Madison kæmper med at klare situationen.

14: Wrath

Travis bliver overrasket over de nye flygtninges ankomst til hotellet. Nick skal beslutte sig for, om han skal forlade Colonia eller blive hos Luciana.

15: North

Travis' vrede skaber problemer på RBH. Madison skal beslutte, om hun skal støtte Travis. Nick overtager lederskabet af Colonia, da Narcos nærmer sig.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer