Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Fear the Walking Dead

Sæson 1
6 afsnit
Ned til: Køb 49,-

Pris som konfigureret: 49 ,-

Pris som konfigureret: 49 ,-

Handling:
I en by fyldt med mennesker, der jager deres drømme og flygter fra deres hemmeligheder og fortid, truer en epidemi med at ødelægge den stabilitet, som studievejlederen Madison Clark og engelsklæreren Travis Manawa har skabt på deres lokale skole. De problemer, der opstår i mødet mellem to familier, hvis børn kæmper med bitterhed, virkelighedsflugt og stofmisbrug, må træde i baggrunden, da det omkringliggende samfund begynder at gå i opløsning. En påtvunget evolution tvinger vores dysfunktionelle familie til enten at begynde på en frisk eller acceptere deres mørke side.
Ned til: Køb 49,-

Pris som konfigureret: 49 ,-

1: Pilot

En dysfunktionel, sammenbragt familie bliver tvunget sammen, da de indser, at en virus er begyndelsen på de udødes apokalypse.

2: So Close, Yet So Far

Mens Madison kæmper for at undgå, at Nick får lammende abstinenser, begiver Travis sig ud for at finde sin søn, før Los Angeles falder.

3: The Dog

Efter at være undsluppet de voldelige optøjer søger Travis, Liza og Chris ly hos Salazar-familien. Madison forsvarer sit hjem.

4: Not Fade Away

Madison og Travis oplever forskellige sider af nationalgardens besættelse og deres kvarter. Familien forsøger at omstille sig til den nye verden.

5: Cobalt

Nationalgardens planer for kvarteret og dets beboere afsløres, hvilket tvinger Travis og Madison til at træffe en svær beslutning.

6: The Good Man

De civile uroligheder fortsætter og de døde tager over, så Travis og Madison må finde nye måder at beskytte deres familier på.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer