Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Father Figures

1 timer 50 minutter
5.2
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
De to tveæggede tvillinger Peter og Kyle opdager, at deres mor har løjet for dem hele deres liv - deres biologiske far er ikke død, som hun ellers har hævdet. De to brødre beslutter sig for at tage på roadtrip for at finde ham.
Trailer:

Hvis der er en ting, som alle drenge nogle gange har brug for, så er det en faderfigur, og det samme gør sig gældende for de to i filmen Father Figures

Father Figures, historien om blandt andet at finde sin far

Der er nogle gange, hvor en mand har brug for en far eller i mangel af bedre en faderfigur. For nogen er der aldrig en far inde i billedet, og det kan være fordi, deres far falder bort i en tidlig alder. Det er hvad moderen til de to tvillingedrenge har fortalt dem i Father Figures, men det viser sig dog, at moderen har løjet for dem, og på hendes dødsleje fortæller hun drengene, at deres far ikke døde, da de var ganske unge. Drengene skal nu ikke kun komme sig over chokket over deres mors død, men også at der har været en hemmelighed om, at deres far måske er i live efter alle disse år. Det er noget, som de skal undersøge, og det skal ske ved, at de nu skal finde deres far, som de aldrig har haft noget kontakt til, og som måske ikke endda ved de eksisterer. Det rejser en del spørgsmål, som det vil gøre for alle i den situation, men de to drenge, der nu er voksne mænd, beslutter sig til at tage af sted på den største af alle rejser for at finde deres ophav og for at lære noget mere om dem selv og deres familieforhold. Det er derfor lige så meget rejsen mod det ukendte og mod nye oplevelser, der kommer til at præge filmen.

Vidste du at?

Trivia

Den oprindelige titel på filmen var "Bastards", men denne blev ændret, da det ikke var muligt at reklamere for filmen på TV, da titlen var et bandeord. Titlen ville også medføre, det ikke ville være muligt at have filmplakaterne hængende i de amerikanske biografer.

Goofs

I forbindelse med drengenes første roadtrip kan både kameraet og dets stander ses som en refleksion. Der er en blooper til senere i filmen, som du på samme måde som denne med kameraet nemt kan opdage. Den sker i forbindelse med en scene på et hospital.

Citat

"Roland Hunt: There is no fucking way those two jackasses are my kids! They look like a couple of dickheads!". En mand der fortsætter med at sige, at ingen af de to tveæggede tvillinger tilnærmelsesvist ligner ham på nogen måde.

Alt bliver vendt på hovedet i Father Figures

Om du har set den i biografen eller ej, så er du i hvert fald sikret et godt grin med denne film. At gå fra ikke at kende til sin fars eksistens til at finde ud af, at der er rigtig mange om buddet er bestemt en god måde at bygge en klassisk komedie op på. Køb Father Figures eller lej Father Figures hos Blockbuster, hvor du altid finder det største udvalg af aktuelle komedier, og hvor du nemt kan finde lige det, der sikrer underholdningen.

Læs mere om Father Figures
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 50 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer