Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Fast & Furious 8

2 timer 11 minutter
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Dominic Toretto og hele holdet er endelig landet på den rigtige side af loven, da Dom - uden nogen forklaring - pludselig viser sig som en forræder og blandt andet er årsag til, at agent Hobbs bliver fanget i en kompromitterende situation og ender i fængsel. Det viser sig, at Dom er blevet forført af den hensynsløse Cipher, der har fået ham til at vende alle de andre ryggen. Letty er imidlertid ikke den, der uden videre giver slip, så hun kalder hele holdet sammen, og med hjælp fra den uberegnelige regeringsagent Mr. Nobody rejser de på kryds og tværs af verden for at stoppe en anarkist fra at skabe totalt kaos - og bringe Dom hjem i sikkerhed.
Trailer:

Fast & Furious 8 er mørkere og vildere

I Fast & Furious 8 er Dominic Toretto, også kaldet Dom, på bryllupsrejse til Hawaii, hvor han bliver udfordret til et gaderæs mod Raldo, en lokal racerkører. Han væder sin egen bil mod Raldos bil, og efter akkurat at have vundet lader han Raldo beholde sin bil, hvilket vinder hans respekt. Den følgende dag bliver Dom kontaktet af Cipher, der er en cyberterrorist. Hun overtaler ham til at arbejde for ham. Kort derefter bliver Dom og hans hold kontaktet af Diplomatic Security Service, som der skal have hjælp til at stjæle en EMP - en bombe med potentiale til at kortslutte al elektronik - fra en luftbase i Tyskland. Under tyveriet går Dom amok og forsvinder med EMP'en, som han afleverer til Cipher. Resten af holdet bliver fængslet, på trods af at Dom stjal EMP'en. De flygter dog fra fængslet, og bliver rekrutteret af Diplomatic Security Service til at hjælpe med at finde Dom og den forsvundne EMP. Hvad der følger er en hæsblæsende jagt efter Dom, Cipher samt den EMP, som de har stjålet. Det er et kapløb mod tiden, idet Cipher mistænkes for at ville bruge EMP'en til at overtage kommandoen over en atomubåd og derved udløse en atomkrig. Resten af filmen er ligeså actionpakket som de andre i serien, og der er drama fra start til slut, når man følger jagten efter Dom, Cipher og EMP'en.

Vidste du at?

Trivia

Undervejs i filmens produktion var filmholdet i Island og skulle som del af filmen optage en stor eksplosion. Denne eksplosion skulle angiveligt være den største i Island nogensinde, når man ser bort fra naturlige eksplosioner forårsaget af vulkaner og andre naturfænomener.

Goofs

I filmen skal Cipher ind i sin bil, som hun er ved at skifte en brændstofslange på, hvorfor kølerhjelmen er åben og bilen ikke kan køre. Pludselig skal hun dog køre, men hun har ikke skiftet brændstofslangen endnu, eller lukket kølerhjelmen. Denne fejl lægger man dog ikke mærke til.

Citat

"What is it going to be? You are going to close your eyes on World War 3 or are you going to saddle up and save the entire damn world?" - Sagt af Hobbs, spillet af Dwayne Johnson, under en diskussion.

Fast & Furious 8 er en af de bedste hidtil

Fast & Furious 8 er uden tvivl en af de bedste film i serien indtil videre. Der er gennem hele filmen et højt niveau af action, underholdning og drama. Denne film er allerede en klassiker, og vi kan bestemt anbefale at se den - det kan du her hos BLOCKBUSTER. Lej Fast & Furious 8 hvis du vil se filmen allerede i dag, eller køb Fast & Furious 8 hvis du bare må have den i din samling. Filmen kan klart anbefales hvis du er vild med action.

I Fast & Furious 8 bliver Dom, spillet af Vin Diesel, lokket over af den mørke terrorisme. Derfor bliver venskabet og kærligheden sat på prøve i en spillefilm med masser af action og vilde stunts.

Læs mere om Fast & Furious 8
Fra: Køb 49,-

Se også disse titler

Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 6.7

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer