Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Fasandræberne

7.1
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Robert Prisen 2015 - Nicolai Lie Kaas, Danica Curcic; Nicolaj Lie Kaas om Fares Fares
Handling:
I 1994 findes et tvillingepar brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger i retning af en gruppe rigmandsbørn fra en nærliggende kostskole, men sagen lukkes, da en lokal outsider erklærer sig skyldig og dømmes for mordene. 20 år senere ender sagen på vicekriminalkommissær Carl Mørcks skrivebord, og han indser hurtigt, at noget er galt. Carl, hans assistent Assad og deres nye sekretær Rose, genoptager sagen og finder frem til et gammelt nødopkald fra en desperat pige, der tilsyneladende kender til mordene. Snart bliver de kastet ud i en intens søgen efter pigen, Kimmie, der har været forsvundet siden mordene fandt sted.
Trailer:
Robert Prisen 2015 - Nicolai Lie Kaas, Danica Curcic; Nicolaj Lie Kaas om Fares Fares

Fasandræberne er endnu et pletskud

Thrilleren fra 2014 er den anden i serien om Afdeling Q efter Jussi Adler Olsens bøger. Den første var "Kvinden i buret", som ligesom denne film fik stor succes. I Fasandræberne møder vi igen de to hovedpersoner Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) og assistenten Assad, (Fares Fares), som arbejder i Afdeling Q. En gammel sag ender på Carls skrivebord - tilbage i 1994 finder man et tvillingepar myrdet i et sommerhus. Efterforskningen tyder på, at der foregår noget mystisk på rigmandskostskolen, men da en lokal melder sig selv, lukkes sagen hurtigt igen. Carl fornemmer dog, at der er noget helt galt, og makkerparret genoptager derfor sagen. De to finder frem til et mystisk telefonopkald fra en pige, Kimmie Lassen, og jagten på hende sættes nu ind, da hun har været sporløst forsvundet siden mordene på tvillingeparret. Carl og Assad finder dog hurtigt ud af, at de ikke er de eneste, der leder efter Kimmie. Hun ved noget, der er til fare for en gruppe indflydelsesrige mænd i toppen af det danske samfund, og de er mere end villige til at lade fortid forblive fortid. Makkerparret giver dog ikke op så let. Hvis du er til en spændende thriller og gode skuespil præstationer, er denne film lige noget for dig. Og der er godt nyt, da efterfølgeren "Flaskeposten fra P" netop har haft premiere.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Fasandræberne er den anden film i serien om Afdeling Q af Jussi Adler Olsen?, Vidste du, at filmen var Johanne Louise Schmidts debut? Hun spiller rollen som Rose i filmen., Vidste du, at Fares Fares var med til premieren i Texas og svarede på spørgsmål efter filmen?

Goofs

Til den amerikanske premiere i Austin, TX, opdagede en meget opmærksom seer, at der i en af scenerne er en masse forskellige dyr i stålbure, men da man ser en ildebrand brede sig, er alle dyrene i burene pludselig pist væk .

Citat

Citater: "Det eneste, der betyder noget for mig, det er, at du får dit liv tilbage.", Hvor meget ved du om Kostskolen?", Kimmi Lassen, hun var vidne til et dobbeltmord tilbage i 1994.", "Jeg er her for at hjælpe dig."

Krimien Fasandræberne finder du hos din Blockbuster

Er du vild med film, så er du kommet til det rette sted. Hos Blockbuster har vi et stort udvalg af de bedste og nyeste film til de bedste priser. Køb Fasandræberne eller lej Fasandræberne lige her. Du behøver intet abonnement her hos os, du betaler kun for det, du vil have. Tjek vores hjemmeside på http://blockbuster.dk/om og få meget mere info om vores film. Krimi, komedier, romantik, tegnefilm, drama eller noget helt andet. Der er noget for enhver smag.

Hvis du er til spænding, en god thriller og flotte skuespil præstationer, så er Fasandræberne lige noget for dig. Jussi Adler Olsens bog af samme navn er fortsættelsen til Kvinden i buret.

Læs mere om Fasandræberne
 • Udgivelsesår: 2014
 • Spilletid: 2 timer
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer