Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Farang

Sæson 1
8 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Rickard er en eksforbryder, der efter at have vidnet mod sine tidligere kumpaner nu bor i Thailand under skjult identitet. Ti år efter han vidnede bliver han opsøgt af sin teenagedatter Thyra. Datterens eksistens bliver hans vej ud af isolation, men samtidig kommer han til at blotte sig, og snart er både Rickard og Thyra i stor fare.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Episode 1

Svenskeren Rickard lever et tilbagetrukket liv i halvkriminelle kredse i Thailand. En dag dukker datteren Thyra, som han ikke har set i ti år, op, og pludselig tager hans liv en helt ny drejning.

2: Episode 2

Efter at have fået sin datter ud af fængslet håber Rickard, at alle problemer er løst, og at hun kan vende tilbage til Sverige, men så kommer Thyra med nye afsløringer. Rickard må nu indse, at der ikke er nogen vej tilbage.

3: Episode 3

Thyra føler sig svigtet af Rickard og forsvinder i raseri. Nu forsøger Rickard desperat på at få fat i hende, inden hun begår en fatal fejl.

4: Episode 4

Mariettes tragiske død bringer Rickard og Thyra tættere sammen, men Birdie bliver stadig mere og mere desperat og gør brug af den brutale håndlanger Mark for at få ram på Rickard.

5: Episode 5

Thyras afsløring af Rickards sande identitet redder hans liv lige her og nu, men nu gælder det virkelig for Thyra om i en vis fart at få ham ud af i Marks værksted, hvor han sidder indespærret. Det skal gå stærkt, da hans gamle fjender er på vej for at hente ham hjem til Sverige.

6: Episode 6

Rickard må igen lyve overfor Thyra af hensyn til hendes egen sikkerhed. Selv bliver han overlistet af Pranée, der bruger ham som en brik i spillet om narko og markedsandele.

7: Episode 7

Efter Fabians død går Rickard med til at sætte sit liv på spil ved at påtage sig en rolle i forbindelse med forsøget på at fælde narkobossen Ben. Samtidig lykkes det Hansi at opspore Thyra ude på den ø, hvor Rickard ellers troede, at hun var i sikkerhed.

8: Episode 8

Rickards gamle fjende Lars Kovac dukker op for personligt at sikre sig, at han får sin hævn. Han ønsker at se Richard død. Med Thyra som lokkemad lykkes det ham at lokke Richard i en fælde. Det bliver en kamp på liv og død.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer