Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Far til fire - Til søs

1 timer 18 minutter
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Handling:
Søs og Peter skal giftes, og hele familien er i fuld gang med forberedelserne til den store dag. Men pludselig ringer telefonen. Det er Peters plejefar, Skipper, der har brug for hjælp til at vinde den årlige kapsejlads for træskibe. Hvis Skipper vinder konkurrencen, kan han få råd til at istandsætte sit skoleskib, der også var Peters barndomshjem. Selvom familien har travlt med bryllupsplanlægningen, overtaler Per dem til at deltage i kapsejladsen, og snart er Skippers båd fyldt med en far, fire børn og gamle Onkel Anders, og ingen af dem er vant til at sejle.

Far til fire til søs

Søs skal langt om længe giftes med sin forlovede, Peter, og alle glæder sig til det forestående bryllup. Midt i de mange forberedelser må lille Per og resten af familien dog sammen med Søs og Peter tage afsted til det fynske øhav, da Peters plejefar, Skipper, er i vanskeligheder. Han er kaptajn på det gamle skoleskib, Valborg, som er i så dårlig stand, at det må og skal repareres. Det har Skipper dog ikke råd til, men den årlige kapsejlads er lige om hjørnet, og hvis han vinder førstepladsen, er der råd til at reparere skuden. Hele familien sætter alle sejl til, at dette skal lykkes, men skibet Medusa er noget af en konkurrent og gør det ikke nemt for det gamle skib Valborg og dens besætningsmedlemmer under kapsejladsen. Men mon ikke Lille Per har en plan, så alle bliver glade, og bryllupsklokkerne kan ringe for Søs og Peter? Denne Far til fire film fra 2012 er endnu en i rækken af de nyere indspilninger af filmene om Lille Per, Far, Mie, Søs, Ole, Peter og Onkel Sofus. Filmen er for hele familien, omend nok sjovest for det mindre publikum, og den er fyldt med spænding, humor og drama. Det er endnu engang Niels Olsen, der spiller Far, mens Lille Per og de andre også er gamle kendinge fra de andre nyere indspilninger af den folkekære serie om Lille Per.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at den allerførste Far til fire film udkom i 1953? Vidste du, at der blev lavet hele otte Far til fire film i perioden 1953-1961?, Vidste du, at Far til fire startede som en avistegneserie tilbage i 1948, og at idéen til en film udsprang heraf?

Goofs

Der er jo lavet virkelig mange Far til Fire film - både gamle og nyere udgaver, og goofs forekommer selvfølgelig. Der er for eksempel i filmen Far til Fires vilde ferie en scene, hvor kameraet spejler sig i en blank dørkarm.

Citat

"Bare rolig Søs, der er fuldstændig styr på det.", Alle mine matros hvalpe er blevet syge. Jeg har brug for din hjælp", "Vi stikker til søs", "Nu er det Valborg, der fører. Sådan skal det være", Ulovligheder, en blind passager."

Hygge med Far til fire

Saml hele familien om filmen Far til fire til søs og få rystet lattermusklerne. Køb Far til fire her på Blockbuster, eller lej Far til fire for en dag, valget er dit. Vi gør det nemt og billigt for dig som filmelsker, da vi ikke kører med abonnement. Du betaler kun for det, du vil leje eller købe. Er det for godt til at være sandt? Se selv på http://blockbuster.dk/om og læs mere om vores store udvalg og premierefilm til de bedste priser.

Der er masser af drama, spænding og humor i Far til fire til søs. Hyg dig med hele familien til denne film. Du kan naturligvis få den billigt og nemt hos Blockbuster.

Læs mere om Far til fire - Til søs
  • Udgivelsesår: 2012
  • Spilletid: 1 timer 18 minutter
Fra: Køb 29,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 4.0

Brugernes anmeldelser

24/11/2017 : Anonym bruger
Måske den ringeste far til 4 overhovedet
Børnene kunne godt lide den, men for os voksne en pinagtig omgang. helt og aldeles usammenhængende plot.

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer