Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Far til fire - På toppen

1 timer 28 minutter
3.8
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Far Til Fire "på Toppen" - Se med under optagelserne
Handling:
Alle er bange for noget - også Far. Han lider nemlig forfærdeligt af højdeskræk. For at han ikke skal takke nej til et nyt arbejde (på 27. etage), der ellers vil kunne redde familien fra at skulle flytte til en anden del af landet, beslutter familien sig for at tage til Norge og få kureret hans højdeskræk. Men snart viser det sig, at Fars højdeskræk ikke er det eneste, de kæmper imod.
Trailer:
Far Til Fire "på Toppen" - Se med under optagelserne

Far til fire - På toppen, ny Far til fire-film

Far til fire - På toppen handler om en familie, der sjovt nok består af en far med fire børn: Søs, Ole, Mie og Per. Familien holder altid sammen, og der er ikke et stille øjeblik i deres hus. Fars arbejde skal flytte til provinsen, og det betyder at børnene bliver nødt til at flytte med. Men de har ikke lyst til at sige farvel til kæreste, venner og skolen. Far vil gerne tage sig godt af sin familie og gøre dem glade, men alle er ban­ge for no­get i livet - og det er Far også. Han li­der nem­lig for­fær­de­ligt af høj­de­skræk. Så da hans børn opfordrer ham til at tage et nyt job på 27. etage er han ved at sige nej tak på grund af højdeskrækken. Dette nye arbejde vil kunne red­de fa­mi­li­en, da de ellers er tvunget til at skul­le flyt­te til en an­den del af lan­det. Derfor lægger hans fire handlerådige børn planer sammen med deres tossede Onkel Anders og be­slut­ter at fa­mi­li­en skal tage til Nor­ge. Der vil de nemlig forsøge at få ku­re­ret hans høj­de­skræk. Tingene går dog ikke helt som planlagt, da det vi­ser sig, at Fars høj­de­skræk ikke er det ene­ste, de kæm­per imod. Dette er en skøn familiefilm for alle aldre, som både børn og voksne vil kunne nyde og grine af sammen.

Vidste du at?

Trivia

Flere scener til familiefilmen "Far til Fire - På toppen" er optaget i Nordjylland. Det meste af filmen foregår dog i Norge, men for at komme dertil skal familien med en af Fjord Lines cruisefærger fra Hirtshals Havn. "Far til Fire" er baseret på tegneserien af Kaj

Goofs

Enkelte steder i filmen, omtales lokaliteten, som en anden end den er. Det er tydeligt for den stedkendte at se, at det ikke er den korrekte lokalitet. Men det er dog primært nordjyderne, som har morskab over disse goofs i filmen.

Citat

"Kom så far, red familien." udbryder lille Per til sin far.Chef: "Der er panoramavinduer. Byens bedste udsigt." Far:" Ja, selv er jeg meget glad for gardiner."Filmen er spækket med satire, hvilket gør den til en god familiefilm for både børn og voksne.

Far til fire - På toppen er alletiders familiefilm

Gå ikke glip af den seneste i rækken af Far til fire-filmene. Denne gang er den spækket med satire og humor, som gør den både sjov og aktuel for de voksne også, samtidig med, at den også rammer de børnenes humor. Køb Far til fire - På toppen, eller lej Far til fire - På toppen hos BLOCKBUSTER allerede i dag, og der er lagt i ovnen til en kanon hyggeaften med familien. Det er den perfekte familiefilm for både store som små.

Far til fire - På toppen er den seneste i rækken af Far til fire. Denne gang har far fået et nyt job med kontor på øverste etage. Se familien, hjælpe ham med at overvinde sin højdeskræk.

Læs mere om Far til fire - På toppen
Fra: Køb 29,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 3.8

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer