Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Fantastiske skabninger... og hvor de findes

2 timer 08 minutter
7.4
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Troldmanden Newt Scamander ankommer i 1926 til New York som det sidste stop på en verdensomspændende tur, hvor han har undersøgt og reddet magiske væsener. Han er imidlertid lykkeligt uvidende om den voksende uro i byen, hvor en gruppe af fanatiske ikke-magiske mennesker er opsatte på at udrydde al magi, efter en mystisk skikkelse er begyndt at terrorisere byboerne og truer med at afsløre hele troldmandsverdenen. Da den intetanende Jacob Kowalski ved en fejl slipper nogle af Newts skabninger fri, må de to hurtigst muligt finde og indsamle de manglende skabninger, før de kommer til skade, men deres mission sætter dem samtidig på kollisionskurs med mørke kræfter. Fantastiske skabninger… og hvor de findes er baseret på Harry Potter-skaberen J.K. Rowlings opslagsværk af samme navn og fortæller forhistorien til Harry Potter, så nye fans til det fantasifulde og visuelt overdådige univers kan også starte her.
Trailer:

Adventure-filmen Fantastiske skabninger... og hvor de findes, tager dig, og din familie, med på en rejse til en verden fyldt af magi og spænding. Hyggelig film til alle, lige meget om du allerede er Harry Potter fan eller ej!

Fantastiske skabninger... og hvor de findes filmen

Troldmanden Newt Scamander ankommer i 1926 til New York. Det skal kun være et kort ophold, men en række uforudsigelige hændelser gør, at han er nød til at blive der meget længere end planlagt. Farligt bliver det også, ikke kun for ham selv, men også for alle de fantastiske væsner han har reddet på en verdensomspændende rejse, og som nu befinder sig i sikkerhed, gemt i en magisk kuffert... Ved hans ankomst er alt meget kaotisk i New York. Beboerne er ængstelige fordi de i længere tid er blevet terroriseret af et mystisk uhyre som spreder ødelæggelse, og død i byen. Scamander møder Jacob Kovalski som drømmer om at åbne sit eget konditori, men ved et uheld kommer de to mænd til at forbytte deres kufferter. Kovalski, som ikke aner noget om magi, slipper alle de magiske væsner løs. Nu er Scamander og hans nye venner nødt til at finde og fange dem igen, for at bringe dem tilbage i sikkerhed. Det viser sig dog ikke at være så let endda, for der lurer farer og ubehagelige overraskelser over alt. En lille charmerende tyv og en fjende som skjuler sig der, hvor det allermindst forventes, gør tingene endnu mere indviklede og komplicerede for vennerne. Fantastiske skabninger... og hvor de findes, drager tilskuerne med på en uforglemmelig rejse, hvor spændingen stiger i takt med at de gode og de onde magter kæmper imod hinanden.

Vidste du at?

Trivia

Et mislykket ægteskab og en svær depression, gjorde at J.K. Rowling som tredive årig var på randen til at begå selvmord. Lykkeligvis fokuserede hun i stedet for på at gøre det, hun var rigtig god til. Nemlig at skrive, og sådan opstod Harry Potter-serien!

Goofs

Kigger man nøje efter i scenen hvor Newt viser Jakob de fantastiske dyr han har indsamlet, kan man se en Grindylow i en vandboble. Dette magiske væsen ser man også i den trekamps-turnering der finder sted i filmen: Harry Potter og flammernes pokal.

Citat

"Det er mr. Scamander. Han har mistet noget, jeg vil hjælpe ham med at finde", "Vi fanger mine skabninger, før de kommer til skade. Lige nu befinder de sig på fremmed grund, omgivet af millioner af de mest ondskabsfulde skabninger på denne klode. Mennesker"

Fantastiske skabninger... og hvor de findes

Køb Fantastiske skabninger... og hvor de findes hos Blockbuster.dk allerede i dag. Opret din profil, det er gratis, og giver dig adgang til et meget stort udvalg af film og serier. Hos BLOCKBUSTER betaler du kun for det du ønsker at se. Timevis af dejlig underholdning med de gode gamle kendte film, premiere film og serier, til dig som ønsker at købe eller leje en god film, lej Fantastiske skabninger... og hvor de findes med det samme og se, eller gense, denne skønne film!

Læs mere om Fantastiske skabninger... og hvor de findes
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 08 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.4

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer