Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Eye In The Sky

1 timer 39 minutter
7.3
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Den erfarne oberst Katherine Powell leder en tophemmelig dronemission fra London. Opgaven er at tilfangetage en gruppe terrorister i Kenya. Det står pludseligt klart, at terroristerne planlægger et selvmordsangreb og nu ændrer missionen karakter fra at 'fange' til at 'dræbe'. I det sekund angrebet skal til at begynde, opdager dronepiloten Steve Watts, at en 9-årig pige befinder sig midt i angrebszonen. Imens sekunderne tæller ned, sendes den ubehagelige beslutning om, hvornår raketterne skal affyres, rundt i hierarkiet mellem militærfolk, politikere og jurister - for hvem tør sidde tilbage med det endelige ansvar for civile tab?
Trailer:

Eye In The Sky – En spændingsfilm om det moralske ansvar bag krigsføring

Eye In The Sky er en utrolig spændende film, der vil få dig til at føle med de forskellige karakterer i filmen og få dig til at stille spørgsmål til, hvad der er rigtigt og forkert i forbindelse med krigsførelse i vores moderne verden. Filmen handler om en hemmelig dronemission, som styres fra London. Her følger vi obersten Katherine Powell, der leder denne tophemmelige mission. Missionen går ud på at fange en gruppe terrorister i Kenya. Ved hjælp af moderne teknologi går det dog hurtigt op for obersten, at de er i færd med at udføre et selvmordsattentat, så i stedet for at have som mål at tilfangetage terroristerne går missionen nu ud på at dræbe dem. Alt imens sekunderne tikker ned på klokken, lige inden dronepiloten trykker på aftrækkeren, løber der dog en lille pige ud foran huset, hvor terroristerne befinder sig. Dette udløser et politisk mareridt mellem dronepiloten Steve Watts og obersten Katherine Powell. I de afgørende sekunder sendes det moralske spørgsmål rundt i det politiske hierarki for at tage en beslutning, for ingen vil have beskidte hænder og stå til ansvar for at slå en lille uskyldig civil pige ihjel, men alle vil samtidig gerne fuldføre missionen. Når du ser Eye In The Sky vil du blive fanget af filmens realistiske effekter, som får dig til at føle, at du selv sidder med beslutningen i dine hænder. Flot skuespil møder spænding og en realistisk fortælling.

Vidste du at?

Trivia

Da Gavin Hood lavede sin research til filmen, fandt han ud af, at 30 % af alle amerikanske dronepiloter bliver behandlet for posttraumatisk stress efter deres missioner.

Goofs

I scenen hvor obersten Katherine Powell (Helen Mirren) skal snakke med anklageren på video, kalder generalløjtnant Frank Benson (Alan Rickman) hende for kaptajn i stedet for oberst ved en fejl. I mødet mellem de britiske politikere, hvor der bliver diskuteret, hvorvidt droneangrebet er lovligt eller ej, ser man i en scene, at ministeren tager sin jakke af og har store svedpletter under armen på grund af den intense situation. Få sekunder efter i et andet klip fra denne scene er svedpletterne dog fuldstændig borte.

Citat

Lt. General Frank Benson: “Never tell a soldier that he does not know the cost of war.”

Eye In The Sky - En spændingsfilm om, hvad der er moralsk rigtigt og forkert i krig

Eye In The Sky er et nyt mesterværk inden for krigsfilm. Den sætter store spørgsmål ved dagens moderne krigsførelse og de moralske dilemmaer, som følger. Hvis du elsker krigsfilm og spænding, vil du elske denne realistiske film, der med dygtige skuespillere og realistiske effekter vil få dig til at føle, at du er med i den endelige beslutning.

Få Eye In The Sky hjem til din samling ved at købe eller leje den hos Blockbuster allerede i dag og se eller gense den med dine venner.

Læs mere om Eye In The Sky
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 1 timer 39 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.3

  Brugernes anmeldelser

  09/09/2016 : Anonym bruger
  feeeeeed
  super nice movie

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer