Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

En flænge i himlen

2 timer 01 minutter
7.8
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Handling:
Teenageren Hazel Grace Lancasters skarpe tunge matcher hendes knivskarpe blik for livets absurditeter. Hun skiftevis elsker og irriteres af sine overbeskyttende forældre, og hun vil hellere dykke ned i sin yndlingsbog 'En fyrstelig lidelse' end gå ud og finde nogle nye venner. Hazel er syg af kræft og ruller rundt med en iltflaske, som hun er forbundet til ved næsen. I en støttegruppe støder hun på den unge verdensmand Augustus Waters, der har ladet et ben til knoglekræft og hvis mentale hurtighed matcher Hazels. Snart spirer et venskab og en forelskelse imellem de to, der tager dem ud på en rejse efter svar - egentlig på 'En fyrstelig lidelse's abrupte slutning, men siden på, hvad livet egentlig drejer sig om for dem. En flænge i himlen er baseret på John Greens roman The Fault in Our Stars, som det amerikanske Time Magazine kårede til årets bedste fiktionsbog tilbage i 2012.

Udforsk den stærke film: "En flænge i himlen"

John Greens fortryllende ungdomsroman af samme titel danner baggrund for denne film om Hazel Lancaster, der allerede har fået millioner af seere til at grine og græde. En skeptisk, intelligent ung pige, der kæmper med en meget voksen sygdom, skaber en historie spækket med selvironi og de små stjerner af lys, der gør livet værd at leve. Hazel elsker sine forældre, sin yndlingsbog og sine egne skæve vinkler på livet, men er også en smule betaget af den smukke, unge mand, Augustus, som hun møder til gruppeterapi. Han elsker til gengæld zombiefilm og videospil, men kan også fascinere Hazel med sit kvikke glimt i øjet. En usandsynlig kærlighed blomstrer frem imellem de to som en lille vintergæk, der alligevel viser sig at være stærkere end som så. I deres søgen efter mening i et skrøbeligt liv, kommer de omkring store spørgsmål om kærlighed, løfter og hvor uendelig kort evigheden faktisk kan være. "En flænge i himlen" rummer fantastisk mange følelser, men også en lys humor, der gør de tunge temaer lettere at bære. Det er så nemt at lade sig rive med; tænk at være ung og leve med en altoverskyggende sygdom. Tænk at være forælder til et barn med en alvorlig sygdom. Og tænk at tillade sig selv blive forelsket alligevel, så man kan opleve suset i maven imod alle odds.

Vidste du at?

Trivia

Shailene Woodley, som spiller Hazel Lancaster, var ikke hverken forfatter John Greene eller instruktør Josh Boones førstevalg til hovedrollen. Hun elskede Greenes roman så meget, at hun skrev et smukt brev til ham og var så overbevisende til sin prøvelæsning, at hun fik rollen.

Goofs

Ansel Elgorts karakter, Augustus Waters, har som helt ung fået amputeret sit ene ben. I en enkelt scene, hvor han sidder på sofaen, kan man alligevel se ham "hoppe" eller "vippe" utålmodigt med benet; noget man ikke bør kunne, medmindre man har en fuldt funktionel ankel.

Citat

"You don't have a choice if you get hurt in this world, but you do have a say in who hurts you. I like my choices, I hope she likes hers." "You see, we all want to be remembered. But Hazel's different. Hazel knows the truth".

Oplev "En flænge i himlen" hos Blockbuster

Hvis du trænger til en smuk historie, der leger både med det lette og det tunge, er "En flænge i himlen" det perfekte bud. Køb En flænge i himlen til en fornuftig pris hos Blockbuster, og tilføj den til dit filmbibliotek. Blockbuster tilbyder masser af billige premierefilm til leje eller køb, og du betaler kun for det, du ser. Hvis du derfor kun trænger til en enkelt hyggelig filmaften, er der også uendelige muligheder; lej En flænge i himlen, nyd den, og hvis du bliver lige så glad for den som rigtig mange andre, må du jo leje den igen.

"En flænge i himlen" er et mesterværk om livets mange prøvelser; specielt dem, der tvinger unge mennesker til at blive hurtigt voksne. Hovedkarakteren Hazel giver et frisk og selvironisk billede af sin sygdom, kærlighed og de store drømme.

Læs mere om En flænge i himlen
 • Udgivelsesår: 2014
 • Spilletid: 2 timer 01 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer