Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

En chance til

1 timer 39 minutter
6.8
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
De to politibetjente Andreas og Simon har vidt forskellige tilværelser. Hvor Andreas nyder livet med sin smukke hustru og nyfødte barn, dulmer Simon sin smerte fra et forlist ægteskab ved at tage på stripklub og drikke sig fuld. En rutineopgave tager en uventet drejning, da de bliver kaldt ud til husspektakel hos et junkiepar, hvor Andreas finder en forsømt baby. En familietragedie presser den ellers retskafne betjent til at begå en handling, der sender Andreas på vej mod afgrunden.
Trailer:

En chance til - en hårrejsende thriller

Andreas og Simon er politimænd. Samtidig er de også bedste venner, selvom de lever to vidt forskellige liv. Andreas er lykkeligt gift med Anna, trods det faktum, at de mistede deres barn ved vuggedøden, mens Simon er fraskilt og bruger det meste af sin fritid på den lokale stripklub. Deres liv bliver dog vendt op og ned, da de en dag i arbejdsmedfør bliver kaldt ud til junkie-parret Tristan og Sanne. Her finder Andreas deres forsømte baby, grædende, beskidt og sulten. De sociale myndigheder kan dog ikke tvangsfjerne barnet, så i frustration og magtesløshed, stjæler Andreas en nat babyen fra Tristan og Sanne. Men hvor langt må man egentlig gå, hvis et barn er i nød? Og er det ligeså meget for Andreas' og Annas egen skyld, at han stjæler barnet? Det er nu op til Simon at få Andreas til at få sin retfærdighedssans tilbage og få sagen til at ende godt. En chance til er en spændende thriller fra 2014 spækket med nogle af de allerbedste danske skuespillere såsom den internationale stjerne Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen, Nikolaj Lie Kaas og Bodil Jørgensen; derudover har May Lykke Andersen også sin skuespillerdebut som Sanne. Det er Oscar-vinderen Susanne Bier og Anders Thomas Jensen, som står bag filmen som henholdsvis instruktør og manuskriptforfatter. Find popcornene frem og kryb under tæppet, det er tid til film.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at En chance til var Mai Lykke Andersens debut inden for skuespilfaget? Vidste du, at filmen blev optaget fra november 2013 til januar 2014 i Svendborg på Sydfyn, hvor diskoteket "Crazy Daisy" blev omdannet til stripklubben "Doll House"?

Goofs

Der er i forhold til denne film ikke registreret nogen goofs. Men alle film har dem selvfølgelig. Vær derfor ekstra opmærksom og registrerende, når du ser denne film. Lad os vide, hvilke du har fundet. Fedt at være den første.

Citat

"Så længe der ikke er tale om underernæring, og barnet ellers er sundt og raskt, så kan man jo ikke tvangsfjerne det.", "Jeg har taget ham. Jeg har taget deres barn.", "Hvis de tager ham, slår jeg mig selv ihjel."

Få fingrene i En chance til hos Blockbuster

Spænding, kendte skuespillere og et virkelig godt plot, det får du alt sammen i denne thriller af Susanne Bier og Anders Thomas Jensen, som står bag nogle af de bedste danske film. Køb En chance til, så du kan se den når som helst, eller lej En chance til for en aften. Blockbuster har masser af film at vælge imellem til de bedste priser, selv de nyeste premierefilm, og det uden at du behøver et abonnement. Tjek det selv på vores hjemmeside http://blockbuster.dk/om.

Den Oscar-vindende instruktør Susanne Bier og manuskriptforfatteren Anders Thomas Jensen står bag filmen En chance til. En neglebidende spændende thriller med mange af de allerstørste danske skuespillere på rollelisten - lige nu."

Læs mere om En chance til
Fra: Køb 29,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 6.8

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer