Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Emoji Filmen

1 timer 23 minutter
3.1
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Skjult inde i din smartphone ligger SMSkilstrup - en sydende storby, hvor alle dine yndlings emojis bor og arbejder. I denne skjulte verden har de mange emojis kun et ansigtsudtryk med undtagelse af Gene - en sprudlende emoji, der er ved at revne af begejstring over sine mange overstrømmende udtryk. Men da en funktionsfejl en dag pludselig truer mobilen (og dermed alle emojiernes liv) samler Gene sine to bedste venner - den praktisk anlagte Hi-5 og den berygtede kodebryder-emoji Jailbreak - for at stoppe den truende katastrofe. Sammen begiver de tre venner sig på et episk app'entyr gennem mobilens mange skjulte passager for at redde deres verden, inden den bliver slettet for altid.
Trailer:

Emoji-filmen følger Gene, en emoji, som trods sin opdragelse, ikke er bundet til ét ansigtsudtryk, ligesom alle andre emojis. Gene er født uden filter, og som emoji i Alex' telefon, er det meget væsentligt at kende sin rolle.

Emoji-filmen - Om at være anderledes og kende sin rolle

Emoji-filmen viser dig, hvordan din smartphone gemmer på et helt univers af udtrykte følelser bag touch screen-glasset. Inde i ejeren Alex' telefon bor alle dine favoritemojis, som hver dag håber på at blive brugt, så de kan udfylde deres ultimative formål i tilværelsen. Emojien Gene, der er søn af de to "meh"-emojis, er i modsætning til resten af byen ikke bundet til ét ansigtsudtryk, fordi han er født uden filter. Han er excentrisk og venlig, men hans mangel på filter er en stor forhindring i et emoji-liv. Hans forældre er usikre på, om det er klogt at lade ham arbejde, fordi hans ansigtsudtryk ikke nødvendigvis er pålideligt. Gene insisterer på sin ret til at have betydning, og da Alex en dag vælger at bruge Gene i en besked til en pige, han er forelsket i, panikker Gene og laver et forkert ansigtsudtryk; et tvetydigt ansigt, som er anderledes, end hvad Alex havde tænkt sig. Alle ved, at en forkert emoji kan have store sociale konsekvenser, og den dramatiske hændelse følges af en slags domsafsigelse af en Smiley (emojiernes herskere) til et sted hvor ubrugte og udviste emojis bor. Nu følger et eventyr i 'Skyen' med hacking, gennem firewalls og diverse kendte apps fra din smartphone, for at finde den kode, som kan reparere Gene og give ham et almindeligt emoji-liv.

Vidste du at?

Trivia

Ifølge T. J. Miller, som lægger stemme til hovedrolle-karakteren Gene i den engelsksprogede original-udgave, er Emoji-filmen den hurtigst producerede animationsfilm nogensinde. Den oprindelige arbejdstitel på engelsk var: Emojimovie: Express Yourself. Sony promoverede præmieren på traileren ved at T. J. Miller parasailede ind til Cannes, dagen før festivalen 2017.

Goofs

Selvom de fleste emoji-karakterer i filmen er en del af det standardiserede Unicode-system, gjaldt det ikke Brødristeren, Kosten og Diskokuglen i sommeren 2017. Lykkekagen og Takeout-boksen blev tilføjet som standard-emojis i juni 2017, og ville heller ikke have været på telefonen under indspilning af filmen.

Citat

GENE: My feelings are huge. Maybe I'm meant to have more than just one emotion! I have so much more. (Gene: Mine følelser er kæmpe. Måske er det meningen, at jeg skal have mere end én følelse! Jeg har så mange flere.)

Emoji-filmen - om at skille sig ud, selvom man ikke vil

Køb Emoji-filmen på blockbuster.dk i dag. Her findes et stort udvalg af animationsfilm og andre film til de yngste, som du kan købe eller leje uden at betale et dyrt månedligt abonnement - du betaler kun for de film og serier, som du ser. Lej Emoji-filmen og få en hyggelig dag med børnene, samlet om en finurlig og sjov film om livet bag et stykke hverdagteknologi, som kan give anledning til samtale om at skille sig ud fra mængden, og hvordan vi aldrig selv helt bestemmer hvordan vi er født.

Læs mere om Emoji Filmen
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 23 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 3.1

  Brugernes anmeldelser

  03/02/2018 : Anonym bruger
  Én af de bedre animationsfilm i nyere tid
  Sød og underholdende film med nogle fine budskaber. Kan klart anbefales at se.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer