Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Dyrene i Hakkebakkeskoven

1 timer 15 minutter
6.9
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Den musikalske Klatremus og den forsigtige Morten Skovmus bor sammen med alle deres dyrevenner i skoven, men Mikkel Ræv har en kedelig tendens til at ville spise de mindre dyr. Det lykkes ikke, og Mikkel bliver så sulten, at han forsøger at stjæle Bagermester Harepus' kager, men han får i stedet fat i bagerlærlingens fejlslagne peberkager, hvor der er alt for meget peber i. Med hjælp fra den store Bamsefar får Morten Skovmus indført en lov om, at man ikke må spise hinanden i skoven. Dukkefilmen er baseret på børnebogsklassikeren af Thorbjørn Egner, der også er kendt for Karius og Baktus og Folk og røvere i Kardemomme by.
Trailer:

Dyrene i Hakkebakkeskoven holder sig i denne filmatisering temmelig tro til originalen, dog har man lagt en guitarspillende og syngende fortællerfigur ind, som er med til at kæde begivenhederne sammen og til at forklare nogle sammenhænge.

Dyrene i Hakkebakkeskoven er en klassiker

Alle kender historien om Dyrene i Hakkebakkeskoven. Denne norske klassiker har vist sig at være en så levedygtig evergreen, at den aldrig bliver for gammel til, at nye generationer også skal nyde historierne om disse velkendte og elskede figurer fra Hakkebakkeskovens univers. Historien blev oprindeligt skrevet af den norske forfatter, Thorbjørn Egner, i 1953, og den er senere blevet oversat til et væld af sprog verden over. Den har også været fremført på teater et utal af gange - både som amatørteater og på de største landsscener rundt omkring. I 2016 blev den så indspillet som en herlig animations- og familiefilm, som er mindst lige så gribende og fængende som originalen. Den udkom i 2017 med danske stemmer, lagt af anerkendte skuespillere, så både voksne og børn kan følge med og forstå persongalleriet og handlingen. Vi følger den musikalske Klatremus og den mere forsigtige Morten Skovmus - og selvfølgelig er den listige Mikkel Ræv også på rollelisten. Morten Skovmus og den rare, gamle Bamsefar vil lave en regel om, at man i Hakkebakkeskoven ikke må spise nogen andre dyr - for at forhindre, at Mikkel Ræv gør det. Men har Mikkel Ræv nu også tænkt sig at efterleve denne regel? Det er det helt store spørgsmål. Denne udgave af klassikeren er lavet som en dukkefilm, så selv ret små børn kan være med.

Vidste du at?

Trivia

Denne dukkefilm om Dyrene i Hakkebakkeskoven foregår udelukkende på det konkrete plan. Derfor er den virkelig velegnet til at se sammen med de helt små børn. Lars Mikkelsen lægger stemme til Mikkel Ræv, som rent faktisk ligner ham en hel del.

Citat

"Jeg synes, at det er så sørgeligt, at vi render rundt og æder hinanden her i skoven." "Ja, sådan har det altid været. Man spiser hinanden. Og så færdig med det!" "Æder dyrene da hinanden?" "Ja, det gør de. Ræven er den værste."

Dyrene i Hakkebakkeskoven er en herlig familiefilm

Køb Dyrene i Hakkebakkeskoven, eller lej Dyrene i Hakkebakkeskoven her hos BLOCKBUSTER, hvis du gerne vil se eller gense denne vidunderlige klassiker for hele familien. Den kan sagtens blive en af jeres families yndlingsfilm, som I bare kommer til at se igen og igen. Men om du vælger at købe eller leje filmen, så er det sådan, at du kun betaler for det, du vælger. Der er ikke noget med abonnement eller andre former for bindinger her. Du kan også finde billige premierefilm eller andre nyere film på blockbuster.dk.

Læs mere om Dyrene i Hakkebakkeskoven
  • Udgivelsesår: 2016
  • Spilletid: 1 timer 15 minutter
Fra: Køb 19,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 6.9

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer