Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Downton Abbey

Sæson 6
9 afsnit
Ned til: Køb 169,-

Pris som konfigureret: 169 ,-

Pris som konfigureret: 169 ,-

Handling:
Året er 1925, og betydningsfulde forandringer truer det store hus, dets ejere og tjenere. Fortidens skandaler viser deres grumme ansigter og meget andet sker her i sjette og sidste sæson af Downton Abbey, når det elskede hold er tilbage for at sige farvel, med som altid fantastiske skuespilpræstationer.
 • Udgivelsesår: 2015
 • Censur:
  Ned til: Køb 169,-

  Pris som konfigureret: 169 ,-

  1: Afsnit 1

  Året er 1925, og der er optræk til forandringer på Downton Abbey. Robert, husets herre, overvejer at følge de nye tider og skære ned på antallet af tjenestefolk. Samtidig bliver hans datter Mary indhentet af sin fortid, da hun opsøges af en ubuden gæst. Husholdersken mrs.. Hughes og butleren Carson har bryllupsplaner, men først er der et ømtåleligt spørgsmål, som mrs.. Hughes gerne vil kende svaret på.

  2: Afnsit 2

  Et stort hospital har planer om at overtage Downtons sygehus. Er det godt eller skidt? Isobel og Violet er ikke enige om svaret. mrs. Hughes og Carson lægger bryllupsplaner, men der kommer en kurre på tråden, da Mary blander sig i planlægningen. Samtidig håber Daisy stadig, at mr Mason kan få lov at blive, når de nye ejere af Mallerton House flytter ind. Men tør hun bede om Coras hjælp?

  3: Afsnit 2

  Dagen for mrs. Hughes' og Carsons bryllup nærmer sig, men en misforståelse truer med at spolere idyllen. Edith møder en gammel bekendt, som hjælper hende ud af en knibe. Samtidig får planerne om en hospitalssammenlægning bølgerne til at gå højt. For er det godt eller skidt for Downtons sygehus at blive overtaget af et større hospital?

  4: Afnsit 3

  Tom Branson er vendt tilbage til Downton og diskuterer sin fremtid med Mary. Thomas forsøger med blandet held at udfylde mr. Carsons sko, mens den afholdte butler er på bryllupsrejse. En pludselig krise bringer Anna og Mary til London. Og en forespørgsel fra en politimand stiller Baxter i et dilemma.

  5: Afsnit 3

  Violet har inviteret Neville Chamberlain, selveste sundhedsministeren, til middag på Downton. Det er led i enkegrevindens seneste forsøg på at stikke en kæp i hjulet på planerne om at lade stort hospital overtage Downtons sygehus. Aftenen går dog på ingen måde som planlagt. Samtidig overvejer Mary stadig, om Henry Talbot mon er den rette mand for hende.

  6: Afnsit 4

  Mary og Tom beslutter at åbne Downton Abbey for offentligheden for en dag. Formålet er godt, nemlig at skaffe penge til det lokale sygehus. Alligevel er det langt fra alle, der er enige i beslutningen. Samtidig sender en nyhed om sygehusets fremtid Violet og Cora på kollisionskurs.

  7: Afsnit 4

  Henry Talbot inviterer Mary og resten af familien Crawley til motorløb. Der venter dem alle en højdramatisk eftermiddag. Samtidig er det blevet eksamenstid for både Daisy og mr. Molesley - mens mrs. Patmore og mrs. Hughes beslutter sig for at give kræsne, kradsbørstige Carson en lærestreg.

  8: Afnsit 5

  Bertie Pelham har friet til Edith. Men tør hun afsløre, at det er hende, der er mor til Marigold? mrs. Patmores bed and breakfast rammes af en sexskandale. Hvordan kan den nybagte gæstgiver genvinde sit gode ry? Molesley påbegynder sin nye karriere. Men er den rare herskabstjener egnet til at være lærer? Mary og Edith ryger i totterne på hinanden. Kan de to søstre begrave stridsøksen igen?

  9: Afsnit 5

  Mary forsøger at hjælpe Edith og Bertie til at finde sammen igen. Thomas gør sig klar til at tage afsked med Downton Abbey. Carson har fået et problem, der kan gøre en ende på hans karriere. Og Daisy giver sin beundrer, Andy, den kolde skulder. Nytåret nærmer sig, og herskab og tjenestefolk på Downton Abbey gør sig klar til at byde 1926 velkommen. For nogle af godsets beboere er der romantik i luften, mens der venter andre en bittersød afslutning på året.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer