Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Don't Breathe

1 timer 25 minutter
7.1
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Fede Alvarez Shout-out
Handling:
Tre venner bryder ind i huset hos en velhavende, blind mand i den tro, at de let kan slippe af sted med det perfekte røveri. De tager fejl. Don't Breathe er instrueret af manden bag genindspilningen af Evil Dead fra 2013, Fede Alvarez, og den er produceret af Sam Raimi.
Trailer:
Fede Alvarez Shout-out

Don't Breathe er til dig, der elsker et godt gys og den nervepirrende spænding, der tvinger dig helt ud på kanten af sofaen med nedbidte negle. Se med om det lykkes for vennerne at undslippe rædselshuset.

Don't Breathe - fuld af gys og uhygge

Don't Breathe er en nervepirrende gyser, der er spækket med chok og et overraskende handlingsforløb. Vi følger de tre teenagere Alex, Rocky og Money har stjålet oplysninger fra Alex's fars sikkerhedssystem firma, om hvilke huse, der med fordel kan brydes ind i et dyrt kvarter i byen Detroit. Alex Rocky og Money har lagt en, hvad de selv mener er en idiotsikker plan om at stjæle fra en blinde mand, mens han ligger i sin seng og sover - for hvor svært kan det være, at stjæle fra en blind mand? De har endda undersøgt, at huset ligger omgivet af faldefærdige, fraflyttede huse, så der ingen vidner vil være til forbrydelsen. Men deres valg om at bryde ind til den blinde Irak veteran, der efter sigende har gemt en mindre formue i sit hus, får dog nogle højest uventede konsekvenser for trekløveret. Det viser sig hurtigt for de unge indbrudstyve, at det ikke er et helt ufarligt offer, de har udset sig og at pengene ikke er det eneste, den blinde mand holder skjult for omverdenen. Nu må vennerne i stedet se, om de kan lykkedes dem at slippe ud af huset med livet i behold. I rollen som den blinde mand ses Stephen Lang, vi blandt andet kender fra Avatar. Det er Fede Alvarez, der også står bag den anmelder roste genindspilning af Evil Dead fra 2013, der står bag filmen.

Vidste du at?

Trivia

Stephen Lang bar i indspilningen til Don't Breathe kontaktlinser, for at få det rigtige look. Det havde dog den konsekvens, at hans syn blev stærkt nedsat - specielt i de scener, der er optaget i dunkel belysning. Det vil sige næsten hele filmen!

Goofs

Cirka halvvejs inde i filmen har den blinde mand et kæmpe blodsprøjt hen over trøjen, Men denne forsvinder pludselig igen og er væk i hele resten af filmen. Endvidere er hullet i Rockys bukser på mystisk vis blevet lappet, da hun sidder i bilen.

Citat

"It's kind of messed up to rob a blind guy, isn't it?", "Just because he's blind doesn't mean he is a saint, bro", "There is nothing a man cannot do once he accepts the fact that there is no god"

Don't Breathe garanti for nervepirrende underholdning

Køb eller lej Don't Breathe hos BLOCKBUSTER med det samme. Hos BLOCKBUSTER vil vi ikke være lige som andre streamingstjenester, derfor tager vi ikke noget dyrt månedligt abonnement. Du skal kun betale for de film og serier, du ønsker at se. BLOCKBUSTER har altid et stort udvalg de nyeste og bedste premiere film og serier. Det er billigere end du tror. Så hvad venter du på: Lej Don't Breathe allerede i dag og saml venner og familie til en uhyggelig og nervepirrende filmoplevelse.

Læs mere om Don't Breathe
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 25 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer