Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Doctor Strange

1 timer 51 minutter
7.5
Køb 99,-

* Skal udfyldes

Køb 99,-
Trailer:
Verdenspremiere på Dr. Strange: Mads Mikkelsen, Ulrik Thomsen, Hanne Jacobsen, Ask Hasselbalch, Lars Mikkelsen
Handling:
Den berømte kirurg Dr. Stephen Strange's liv vendes på hovedet, da et biluheld frarøver ham evnen til at bruge sine hænder. Da den almindelige lægevidenskab ikke kan hjælpe ham, finder han magiske kræfter på et mystisk sted, der hedder Kamar-Taj - frontlinjen i kampen mod de usynlige, mørke kræfter, der vil ødelægge vores virkelighed. Snart må Strange - med sine nye magiske kræfter - vælge om han vil vende tilbage til sit gamle liv, eller forsvare verden som dens mægtigste troldmand.

Find flere Marvel film her.

Trailer:
Verdenspremiere på Dr. Strange: Mads Mikkelsen, Ulrik Thomsen, Hanne Jacobsen, Ask Hasselbalch, Lars Mikkelsen

Doctor Strange handler om en læge, som får beskadiget sine hænder meget slemt i en bilulykke. I jagten på alternative behandlinger støder han på nogle troldmænd, som vil overtage verdensherredømmet.

Doctor Strange - en blanding af eventyr og action

Doctor Strange er en film, hvor instruktør Scott Derrickson, på en forunderlig vis har mixet to genre, som man normalt ikke forbinder med hinanden: Nemlig eventyr og action. Dette har resulteret i en helt fantastisk film, som virkelig er et kig værd. På rollelisten finder du navne som Benedict Cumerbatch, Rachel McAdams, Scott Adkins og vores alle sammens Mads Mikkelsen - derudover er der naturligvis mange flere kompetente navne. Filmen handler om neurokirurgen Stephen Strange, som mange ser som en dygtig læge, men også som en virkelig arrogant person, som desværre har været med i en bilulykke. Grundet denne ulykke, får Stephen slemme skader på sine hænder, og umiddelbart kan ingen læge hjælpe ham. Stephen bliver desperat for at få den ønskede hjælp, og han søger derfor andre og alternative veje til at blive helbredt. Her kommer han blandt andet forbi Katmandu, og et meget mystisk tempel. Her møder han den åndelige verden, som giver ham indsigt i magi og mysticisme - noget som ingen læge eller videnskabsmand er helt vildt begejstrede for. Men her finder Stephen ud af noget forfærdeligt: Der er onde troldmænd, som er i fuld gang med at planlægge hvordan, de kan overtage verdensherredømmet. Hvordan ender Stephens rejse? Bliver hans hænder som de var engang, eller møder han større og vigtige udfordringer end sine hænder, som han hellere vil bekæmpe?

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at mens de var i gang med at filme filmen, at Benedict Cumberbatch, som spiller Stephen, gik ind i en tegneseriebutik, selvfølgelig i fuld udklædning, hvor han rent faktisk købte tegneserien Doctor Strange - altså Doctor Strange køber Doctor Strange.

Goofs

Kigger vi Helt i starten af filmen, da vi ser den halshuggede bibliotekar, kan man se at der intet synligt blod er i spanden, eller rundt omkring denne spand, eller på Kaecilius kniv, da han putter den tilbage i skaftet.

Citat

Kaecilius: Nå, hvor længe har du så været her i Kamar Taj, hr. ... ? Dr. Stephen Strange: Det er Doctor! Kaecilius: Hr. Doctor? Dr. Stephen Strange: Det er Strange! Kaecilius: Det kan sagtens være. Jeg er ikke her for at dømme nogen.

Køb eller lej Doctor Strange

Køb Doctor Strange eller lej Doctor Strange alt efter, om du vil se filmen og om om igen, eller om du har nok i at se den en enkelt gang. Hos Blockbuster betaler du nemlig kun for det, som du rent faktisk ser, og du betaler ikke for noget abonnement. Her finder du både gamle film og de helt nye, som du kan læse meget mere om inde på http://blockbuster.dk/om. Her kan du naturligvis også læse meget mere om Doctor Strange.

Læs mere om Doctor Strange
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 51 minutter
 • Censur:
  Køb 99,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer