Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Divergent

2 timer 14 minutter
6.7
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
I en nær dystopisk fremtid er Chicagos befolkning er opdelt i faktioner - de uselviske, de intelligente, de fredelige, de ærlige og de frygtløse. Da teenagepigen Tris Priors skal tildeles sin faktion, viser det sig, at hun er en afviger, der besidder samtlige egenskaber. Opdagelsen gør Tris til samfundsfjende og introducerer hende for en mørk side af det tilsyneladende fejlfri system. Truet på livet og med en viden, der kan ændre menneskehedens virkelighed, må Tris nu stole på en hemmelig oprørsgruppe - heriblandt den mystiske og sært dragende Four.
Trailer:

Identitet, mod og kærlighed i Divergent

Fremtidens Chicago er et dystopisk samfund delt ind i 5 faktioner. Disse bliver indbyggerne delt ind i fra fødslen af, baseret på 5 menneskelige karaktertræk, og hvilken der er fremtrædende hos dem. Der er de uselviske, de modige, de fredelige, de intelligente og de ærlige. I hver faktion bliver disse karaktertræk dyrket og efterlevet som en dyd, hvilket skal skabe stabilitet i samfundet. Når børn fylder 16 år, skal de vælge, om de vil blive i den faktion, som de er født ind i sammen med deres familie, eller om de vil skifte til en anden - for resten livet. Filmens hovedperson, Tris, hører oprindeligt ikke til hos kun én af disse faktioner. Hun er Divergent, og styret tolerer ikke folk, der er anderledes. Derfor må hun kæmpe for at holde det hemmeligt, og fortsætte sit liv med venner og en nyfunden kærlighed. Da hun vælger faktion, må hun gå igennem en stærkt konkurrencepræget indvielse i form af flere prøver og står over for svære valg i en gruelig test på fysik og psyke, som svækker mange. Hun afslører sin hemmelighed over for sin træner, Four, da hun har særlige evner, som viser sig under prøverne. Imens hun forsøger at holde sin hemmelighed skjult fra andre, opdager hun og Four en meget større hemmelighed, som truer hele samfundets eksistens. Kun Tris og andre Divergents kan stoppe det, der muligvis kan betyde enden på alt, hvad de kender.

Vidste du at?

Trivia

Filmens hovedrolleindehaver, Shailene Woodley, var en af de eneste skuespillere, der gik til audition for filmen, og var den eneste skuespillerinde, der blev overvejet til rollen. Hun takkede næsten nej, men efter at have snakket med Jennifer Lawrence om det, skiftede hun mening og takkede ja.

Goofs

I en af filmens kampscener kastes en kniv mod Jeanine Matthews, rammer hendes hånd og spidder den på en computers skærm. Du kan se bladet på kniven, som er limet fast til hendes hånd, bevæge sig unaturligt en anelse op og ned, imens hun skriger.

Citat

"Fear does something strange to people like Al. But not you. Fear doesn't shut you down, it wakes you up.", "You're different. You don't fit into a category. They can't control you. They call it Divergent. You can't let them find out about you."

Bliv en del af en helt ny verden med Divergent

Køb Divergent her hos Blockbuster nu, eller se på nogle af de andre mange film, der er at finde i udvalget. Du finder nye film til rigtig gode priser og behøver intet abonnement for at se film. Det betyder, at du kun behøver betale for det, du vil have, og intet andet. Eller lej Divergent for en enkelt, hyggelig aften hjemme med spænding og en helt anderledes verden end vores egen, når du følger Tris og hendes rejse igennem et system, som hun ikke passer ind i.

Divergent finder sted i et samfund inddelt efter det karaktertræk, der er mest fremtrædende hos den enkelte. Men hvad gør man, hvis man pludselig ikke passer ind i nogle af de faktioner? Se filmen, og find ud af det!

Læs mere om Divergent
 • Udgivelsesår: 2014
 • Spilletid: 2 timer 14 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-

  Se også disse titler

  Hende
  Køb 59,- Lej 19,-
  Amira & Sam
  Køb 69,- Lej 19,-
  Maggie's Plan
  Køb 59,- Lej 39,-
  Blind Blind
  Blind
  Køb 99,- Lej 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer