Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Dicte

Sæson 3
10 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Dicte har sagt sit job op, giftet sig med Bo og har nu en ambitionen om at skrive en bog. Dagen efter deres bryllup tager Bo på en fotoopgave til Libanon. Men her drager Bo og den svenske kollega Johan på en ekstra opgave, og bliver taget som gidsler af en bande. Men da hverken Bos arbejde, forsikring eller udenrigsministeriet kan hjælpe, bliver Dicte tvunget til at sælge alt hun ejer i håbet om at få Bo hjem igen. Samtidig har Wagner tilbudt sin hjælp som forhandler, selvom har han er presset nok i forvejen, da hans ekskone Nina, efter 8 år i LA pludselig er flyttet tilbage til Danmark, med ambitionen om at komme tilbage i drabsafdelingen hvor hende og Wagner i sin tid mødte hinanden.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Efter Brylluppet - del 1

Dicte har sagt sit job op, giftet sig med Bo og slået sig ned med ambitionen om at skrive en bog. Dagen efter deres bryllup tager Bo på en fotoopgave til Libanon. En opgave, der pludselig tager en markant drejning, og Dicte får et uventet og meget ubehageligt opkald.

2: Efter Brylluppet - del 2

Bos lig bliver fragtet hjem til Danmark, og Dicte skal identificere ham. Men der venter Dicte noget af en overraskelse, og forhandlingerne med gidseltagerne fortsætter. Wagner kommer med en uventet håndsrækning, der giver hende nyt håb.

3: I Wagners Fodspor - del 1

Dicte kontaktes af en lille pige, der fortæller, at Wagner har lovet at hjælpe hende med at finde hendes forsvundne mor. Det viser sig, at sagen om pigens mor blev efterforsket i fortrolighed, og Dicte opsøger derfor Nina, som hurtigt ser chancen for at løse sagen med Dicte, og dermed komme tilbage som drabsefterforsker hos politiet.

4: I Wagners Fodspor - del 2

Politistyrken er kommet ud til søen, hvor Dicte har fundet liget af Tina Mølgaard. Alt peger på, at gerningsmanden er Tina Mølgaards mand, og Dicte står nu med en drabshistorie i hænderne og vil have sit gamle job på redaktionen tilbage.

5: Når Sindet Bliver Sygt - del 1

Rose har fået nyt arbejde som vagt på psykiatrisk afdeling, men på hendes første vagt dør en ung skizofren pige meget pludseligt. Dicte hører om hændelsen, og en besked fra embedslægen giver hende hurtigt en mistanke om en drabssag. Nina er endelig kommet tilbage i drabsafdelingen, hvor hun fra første dag bliver mødt med stor modstand fra den hårdhudede drabsefterforsker Tonni.

6: Når Sindet Bliver Sygt - del 2

Kort efter episoden med den skizofrene pige, finder et identisk drab på en hjerneskadet pige fra børneafdelingen sted. Nina og Dicte søger sammenfald mellem de to piger og kan kun finde frem til, at pigerne ikke havde udsigt til bedring - men hvorfor skulle de myrdes? Og hvem er morderen?

7: Afhængighedens Pris - del 1

Anne, Torsten og Rose har taget Dicte med i Tivoli Friheden for at muntre hende op. Hun er desillusioneret og ulykkelig, og da der pludselig er blå blink og politifolk overalt, trækker hun bare på skuldrene. Men hvorfor ser Dicte en grædende røver på Tivoli Frihedens dametoilet?

8: Afhængighedens Pris - del 2

Politiet vælger at tro på Søren Ramsdahls historie og indvilliger i at aflevere pengene til bagmanden for så at pågribe ham, idet han henter pengene. Men noget går galt, og en bagmand er måske heller ikke så nem at narre? Dicte får en mistanke om, at røveriet i Tivoli Friheden må være forbundet til en person med en massiv spillegæld.

9: Enhver Mand er en Ø - del 1

Dicte har fundet ud af, at hun har haft en søster, Maj, som er død i en trafikulykke. Steffen har dog flere oplysninger om søsteren, der gør Dicte endnu mere nysgerrig, og hun ender med at dykke ned i en sag om stalking. Eller er det hele bare opspind? Tonnis chikane mod Nina er blevet mere intens og personlig, og deres interne stridigheder på drabsafdelingen eskalerer.

10: Enhver Mand er en Ø - del 2

Dicte kan ikke bare lade være med at hjælpe sin søster Maj og beslutter sig for at involvere sig i sagen. Hun får hende indlogeret hjemme hos sig selv og skaffer en stor vagthund, der skal passe på dem. Men samme aften slår Majs stalker til igen, og Dicte ser sig nu nødsaget til at søge hjælp hos politiet, men uden beviser er der ikke meget hjælp at hente hos Tonni.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer