Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Dicte

Sæson 2
10 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Kriminalreporter Dicte Svendsen (Iben Hjejle) vender tilbage til barndomsbyen Aarhus med sin teenagedatter Rose (Emilie Claudius Kruse) for at starte på en frisk efter skilsmissen fra Roses far, Torsten (Lars Ranthe). På lokalavisen Dagbladet skyr Dicte ingen midler for at finde frem til sandheden og giver ikke op, før hun finder den! Men Dictes ihærdighed er ofte en pestilens for politiets hovedefterforsker, John Wagner (Lars Brygmann). Dictes både modige og følelsesmæssige indblanding i kriminalsagerne tager ofte en personlig drejning, som bringer hende tættere på den sandhed, hun søger allermest. Hendes egen.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Drømme og Diamanter - del 1

Dicte kontaktes af sin far, der ikke har talt til hende i årevis. Han vil fortælle hende noget, men netop som han krydser vejen for at møde hende, rammes han af en flugtbilist. Samtidig findes en ung sort kvinde myrdet på det nærliggende hotel, og de to sager viser sig hurtigt at hænge sammen. Drabssagen fører Dicte og Wagner ind i prostitutionsmiljøet, som styres af den velhavende Carl Ferdinand. Han har en forkærlighed for sorte kvinder, og alt tyder på menneskehandel.

2: Drømme og Diamanter - del 2

Flugtbilisten, der kørte Dictes far, ned viser sig at være en smuk sort kvinde, Grace, som kendte den myrdede pige fra hotellet. Grace fortæller Dicte, at hun så den mand, pigen skulle mødes med, men at hun ikke ved, hvem han er. Samtidig viser obduktionen, at den myrdede pige havde skjult uslebne diamanter i maven. Wagner følger det nye spor om bloddiamanter, men han får brug for både Dictes og Graces hjælp for at fange morderen.

3: Lidenskab og Lænker - del 1

Den lokale wellness-dronning findes dræbt i lak og læder. Der er flere mistænkte gerningsmænd, og en hemmelig elsker jages af Dicte og Wagner i det aarhusianske SM-miljø. Alle beviser peger dog i én retning, men Dicte og Wagner kan ikke befri sig for følelsen af, at der er noget, som ikke passer.

4: Lidenskab og Lænker - del 2

Dicte finder et nyt spor i sagen om den dræbte wellness-dronning, der tilsyneladende er offer for en SM-forbrydelse. Hun finder en mystisk gave som den udviklingshæmmede havemedhjælper havde fået af offeret, og selvom drengen tilstår, er der stadig noget, der ikke passer i drengens forklaring. Wagner kommer på sporet af, hvad der i virkeligheden er foregået, og Dicte tager en dristig chance i opklaringen, der kan koste hende livet.

5: Nærvær og Fravær - del 1

Roses venindes lillesøster er en provokerende og utilpasset 12-årig. Rose og veninden tager hende med til fest, men hun forsvinder, og Rose vækker Dicte for at få hende til at hjælpe med at lede efter pigen. Da Dicte og pigerne ikke kan finde lillesøsteren, får Dicte brug for Wagner, som modvilligt går ind i sagen. Men der er ingen spor af pigen, der synes som sunket i jorden, og som tiden går, peger tingene på, at der er begået en forbrydelse.

6: Nærvær og Fravær - del 2

Wagner er gået ind i sagen om at finde Roses venindes lillesøster. Alle spor peger på, at hun er blevet kidnappet, og Wagner mistænker nogle østeuropæiske indbrudstyve. Imens tager Dicte sagen i egen hånd og følger et spor, der fører til en pædofil mand, der chatter med unge piger. Men er forbrydelsen allerede sket? Kan Dicte og Wagner finde pigen, før det er for sent?

7: Mål og Midler - del 1

Dicte, Torsten og Rose er til fodboldkamp og hepper på Roses kæreste Jannik, der er stjernen på det lokale hold AFK. Kampen ender i kæmpeslagsmål på tribunerne, og Dicte er rystet. Efter kampen finder Jannik holdets målmand dræbt i omklædningsrummet. Wagner mistænker lederen af den lokale hooliganfraktion, og Dicte infiltrerer hooliganmiljøet. Men sagen tager en uhyggelig drejning for Dicte, da hun undersøger muligheden for matchfixing.

8: Mål og Midler - del 2

Dicte er truet på livet, fordi hun har skrevet om matchfixing, men hun nægter at opgive jagten på at finde målmandens morder. Mens Wagner samler beviser mod hooliganlederens bror, får Dicte mistanke om, at Roses kæreste Jannik og de andre fodboldspillere måske ikke er helt så uskyldige, som alle tror.

9: Ret og Pligt - del 1

Wagner ringer efter Dicte, da han finder den sorte kvinde, Grace, myrdet. Dicte forstår, at Wagner har skjult Grace og har haft et forhold til hende. Wagner bliver suspenderet fra efterforskningen af mordet, og Dicte må bryde alle regler for at hjælpe ham, så de sammen kan løse mysteriet om Grace og hendes datter, bloddiamanter og en skrupelløs morder. Men politiet strammer nettet, og mistanken peger mod Wagner.

10: Ret og Pligt - del 2

Wagner er fængslet, da alle politiets spor peger på, at han har myrdet både Grace og manden på hotellet. Dicte opsøger ham i arresten for at hjælpe ham med at finde den rigtige morder. Dicte modtager et mystisk opkald på Graces telefon. Sagen tager en uventet drejning, og Dicte må risikere sit liv for at redde Wagner.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer