Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Descendants

1 timer 49 minutter
6.4
Køb 149,-

* Skal udfyldes

Køb 149,-
Handling:
*DANSK TALE* Heltenes og skurkenes verdener støder sammen, da prinsen af Auradon, Ben (søn af Udyret og Belle) tilbyder at redde Mal, Evie, Carlos og Jay - De utilpassede børn af Maleficent, Den Onde Dronning, Cruella De Vil og Jafar, som har været indespærret på De Fortabtes Ø de sidste 20 år. De får lov til at komme ind i Auradon for at gå i skole med Den Gode Fes, Torneroses, Mulans og mange andres børn. Kun tiden vil vise, om disse teenagere vil følge i deres onde forældres fodspor.

Descendants - Disney er på banen igen

Disney leverer spænding, action, eventyr, humor og god musik i denne nye film fra 2015. Descendants handler om det idylliske kongerige Auradon, hvor kong "Beast" og dronning Belle sidder på tronen. Deres teenage søn Ben står dog overfor at skulle krones, og han proklamerer, at hans første dekret vil være at lade børnene fra Isle of Lost leve i Auradon - langt væk fra deres forældre, som er skurke og fængslet på øen. Fire børn bliver udvalgt, Evie, Jay, Carlos og Mal. Inden de rejser til kongeriet, bliver børnene instrueret af Maleficent i, at de skal finde og stjæle The Fairy Godmothers tryllestav. Med den kan de nemlig løslade alle skurkene på Isle of Lost. De fire børn møder Ben, hans kæreste Audrey og The Fairy Godmother, da de ankommer til Auradon. De finder hurtigt ud af, at tryllestaven gemmer sig i et nærtliggende museum, men det mislykkes dem at stjæle den. Jay, Carlos, Mal og Evie må planlægge et nyt forsøg for at redde skurkene og dermed deres forældre på Isle of Lost alt imens, at kroningen af Ben nærmer sig. En kroning der ikke kommer til at gå helt som planlagt, men som altid i et eventyr, sejrer det gode heldigvis over det onde. Sæt jer godt til rette og lad popcornene poppe, du finder denne underholdende Disney film her hos Blockbuster.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at filmen er filmet i Canada?, Vidste du, at hunden der spiller Dude rent faktisk er en hun? Vidste du, at Descendants ikke var ment som en musical? Det var først, da Kenny Ortega kom med på produktionen, at dette blev bestemt.

Goofs

Igennem hele filmen ændrer Mals hår sig skiftevis fra mørkt til let lilla., Mal fortæller sin Mor, at kroningen er på fredag, og Fairy Godmother nævner, at Familiedagen er på søndag, men under Familiedagen refererer Mal til kroningen som i morgen. Det skulle i så fald så have været mandag.

Citat

"16? That's far too young to be crowned king. I didn't make a good decision until I was at least 42.", "I can look into your eyes, and I can tell you're not evil.", "The strength of evil is good as none, which stands before four hearts as one!"

Blockbuster har Descendants til den bedste pris

Er I på udkig efter en film, som hele familien kan se sammen, så kunne dette være et godt bud. Køb Descendants eller lej Descendants for en dag her hos Blockbuster og nyd endnu en Disney film. Blockbuster har et stort udvalg af de bedste film, nye som gamle klassikere til en yderst fordelagtig pris, og vi kører ikke med abonnement, så du betaler kun for det, du vil have. Se og læs meget mere på vores hjemmeside http://blockbuster.dk/om. God fornøjelse.

Disney har gjort det igen. Descendants er endnu en film i rækken af Disney produktioner. Den er fuld af god musik og en spændende handling, der gør, at den kan ses af hele familien.

Læs mere om Descendants
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 1 timer 49 minutter
 • Censur:
  Køb 149,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.4

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer